Πειραιάς: Ομολόγησε τη δολοφονία του 79χρονου η 50χρονη Χιλιανή

Tη δολοφονία του 79χρονου που βρέθηκε την Τετάρτη νεκρός από αστυνομικούς μέσα σε μία λίμνη αίματος σε οικία 1ου ορόφου επί της οδού Σαχτούρη 25 στον Πειραιά, ομολόγησε κατά την προσαγωγή της στην Ασφάλεια, η 50χρονη Χιλιανή συγκάτοικός του, που είχε προσαχθεί για την υπόθεση.

Το θύμα έφερε χτυπήματα από μαχαίρι, στο λαιμό, στο θώρακα και στην κοιλιά, ενώ το στόμα του ήταν φιμωμένο με μανταλάκια.

Υπενθυμίζεται ότι οι αστυνομικοί, ανοίγοντας την πόρτα για να μπουν στο διαμέρισμα, εντόπισαν την γυναίκα μέσα στο σπίτι να κάθεται, χωρίς να έχει συναίσθηση του τι έχει συμβεί, έχοντας στην αγκαλιά της το σκυλάκι της.

Τη σορό του 79χρονου βρήκε στο μπαλκόνι ο φίλος του που μπήκε στο σπίτι μαζί με τους αστυνομικούς όταν ανησύχησε γιατί ο άτυχος άνδρας δεν είχε ακολουθήσει το καθημερινό του πρόγραμμα. Το θύμα ήταν συνταξιούχος του ΝΑΤ και ο συνάδερφος του στο γραφείο τελετών που δούλευε ενημέρωσε την αστυνομία καθώς ανησύχησε από το γεγονός ότι δεν είχε δώσει σημάδια ζωής.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση η γυναίκα τον μαχαίρωσε με μανία πάρα πολλές φορές και σταμάτησε μόνο όταν το μαχαίρι έσπασε. Πριν ξεκινήσει να τον μαχαιρώνει του είχε ρίξει μία γλάστρα στο κεφάλι προκειμένου να τον ακινητοποιήσει.

Η γυναίκα μετά το άγριο έγκλημα που διέπραξε επέστρεψε ήρεμη στο κρεβάτι της και κοιμήθηκε αγκαλιά με τον σκύλο της. Εκεί την βρήκαν οι αστυνομικοί και όπως έλεγαν έδειχνε χαμένη και σαν να μην ήξερε το τι είχε προηγηθεί. 

Μαρτυρίες γειτόνων αναφέρουν ότι η γυναίκα αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και μανία καταδίωξης, καθώς πολλές φορές έλεγε ότι την κυνηγούν για να την σκοτώσουν, είτε ζητούσε να καλέσουν την αστυνομία και την πυροσβεστική. Μάλιστα, στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: