Πάτρα: Συνέλαβαν τον πατέρα Κόζη στην "Αρένα"!

Μπουρλότο στη νυχτερινή Πάτρα έβαλε η σύλληψη ενός από τους γνωστότερους ανθρώπους στο χώρο της νυχτερινής διασκέδασης, την Παρασκευή το βράδυ από την αστυνομία.

Η σύλληψη του Γιώργου Κόζη μέσα στην ARENA, προκάλεσε αλυσιδωτές αντιδράσεις δεδομένου ότι ο βετεράνος της νυχτερινής διασκέδασης είναι συνταξιούχος και δεν έχει καμία σχέση με την επιχείρηση, πέραν βεβαίως της… συγγενικής που έχει με τα παιδιά του.

Από την άλλη ο γιος του Χρήστος με μακροσκελή του ανάρτηση στο facebook, αναφέρει ότι δεν υπήρχαν ούτε καν οι ουσιαστικοί και τυπικοί λόγοι για την ενέργεια αυτή!

Ειδικότερα αναφέρει:

«Από πέρσι στις 25 Αυγούστου 2014 τηρούμε όλες τις προϋποθέσεις για τις ανάγκες της άδειας κέντρου διασκέδασης …. Η επιτροπή κινηματογράφων και θεάτρων όπως και όλες οι άλλες υπηρεσίες έχουν περάσει και τα έχουν βρει όλα τέλεια. Ως γνωστών σε όλο το πατρινό κοινό η Αρένα είναι ισως ο πιο σύγχρονος χώρος στην Αχαΐα. Παρόλα αυτά έχουμε όλα τα αποδεικτικά οτι ο χώρος λογίζεται πως έχει άδεια χωρίς βέβαια να μας έχουν δώσει εδω και 17 μήνες το επίσημο έγγραφο λόγο της γνωστής γραφειοκρατίας . Δεν μας ενόχλησαν ποτε γιατι ολα τα απαραίτητα έγγραφα κοινοποιήθηκαν σε ολα τα τμήματα της πόλης. Παρόλα και αυτα βρέθηκε όργανο της τάξης να συλλάβει τον πατέρα μου παρανόμος πρώτων γιατι έχουμε ολα τα αποδεικτικά και δεύτερων διότι ο πατέρας μου ειναι συνταξιούχος δεν εχει σχέση με την επιχείρηση και δεν βρίσκετε καν στο καταστατικό της επιχείρησης. Τα συμπεράσματα δικά σας αγαπητοί συμπολίτες . Κατα τα αλλα αν και εμεις καταγγείλουμε τον κύριο για παράβαση καθήκοντος θα δημιουργήσουμε ρήξη με την υπηρεσία και θα μας…. Τα σέβη μου και το μονο που θελω να καταλάβουν μερικοί ειναι οτι κουβαλάμε επι σειρά ετών πάνω απο 50 οικογένειες την σεζόν στην πλατη μας.αν δεν σέβεστε εμάς τους επιχειρηματιες που παλεύουμε με 40 κύματα τουλάχιστον σεβαστείτε όλες αυτές τις οικογένειες που παλεύουν 2-3 μέρες την εβδομάδα για το μεροκάματο . Τα υπόλοιπα το βραδυ στην Αρένα!»

Ανάλογη αντίδραση και από τον Κώστα Κόζη:

«Είμαι 25 χρόνια επιχειρηματίας κ δεν έχω πειράξει πότε κανέναν αντιθέτως μ έχουν ενοχλήσει πολύ. Απόψε συντελέστηκε μια αλητεία εις βάρος του άρχοντα 76χρονου πατέρα μου που είναι αυτόφωρο…Από δω κ πέρα μάγκες νίπτω τας χείρας μου…»

Ο δε σχολιασμός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, απίστευτος και με πολλά… υπονοούμενα!

πηγή: dete

xespao.gr-topika

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: