Πάτρα: Πότε ξεκινούν οι μποναμάδες στον πεζόδρομο της Τριών Ναυάρχων

Στον πεζόδρομο της Τριών Ναυάρχων θα στηθούν και φέτος οι πάγκοι των μικροπωλητών. Η αρχή γίνεται τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου και οι μποναμάδες θα παραμείνουν εκεί έως το βράδυ της παραμονής της πρωτοχρονιάς.

Οι πάγκοι θα είναι 72 και θα στηθούν από την οδό Μαιζώνος έως την Καραϊσκάκη.

Τα είδη που θα είναι υποχρεωμένοι να πωλούν οι μικροπωλητές είναι τα παρακάτω: Χριστουγεννιάτικα στολίδια και είδη διακόσμησης, παιδικά παιχνίδια, μπαλόνια, υλικά περιτυλίγματος δώρων, είδη δώρων, ζαχαρώδη προϊόντα.

Αιτήσεις για τις θέσεις θα υποβάλλονται μόνο από φυσικά πρόσωπα – κατόχους επαγγελματικών αδειών άσκησης εμπορικής δραστηριότητας.

Η παραλαβή των αδειών θα γίνεται αποκλειστικά από τους ίδιους τους ενδιαφερόμενους μετά την καταβολή του τέλους κατάληψης κοινόχρηστου χώρου που τους αναλογεί, από τη Δευτέρα 21-12 έως και την Τετάρτη 23-12.

Το τέλος κατάληψης κοινόχρηστου χώρου ορίστηκε στα 196 ευρώ για πάγκους μέχρι τέσσερα μέτρα και στα 98 ευρώ ανά θέση για πάγκους μέχρι δύο μέτρα.

Οι κάτοχοι των αδειών άσκησης υπαίθρου εμπορίου θα επιτρέπεται να δραστηριοποιούνται μόνο σε καθορισμένες θέσεις και σημεία που θα έχουν οριοθετηθεί από τον Δήμο.

xespao.gr-topika

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: