Πάτρα: Πιθανό να ελεγχθούν πειθαρχικά και οι ιατροδικαστές που διερεύνησαν πρώτοι τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας

Στο πόρισμα των ιατροδικαστών φέρεται να καταγράφονται πλημμέλειες των συναδέλφων τους, που αρχικά χειρίστηκαν τις υποθέσεις των θανάτων της Μαλένας και της Ίριδας

Πειθαρχικό έλεγχο των ιατροδικαστών, που διερεύνησαν πρώτοι τα αίτια θανάτου της μικρής Μαλένας και της μόλις επτά μηνών Ίριδας, είναι πιθανό να ζητήσει ο υπουργός Δικαιοσύνης, Κώστας Τσιάρας, σύμφωνα με πληροφορίες.

Και αυτό γιατί, σύμφωνα με πληροφορίες, στο πόρισμα των ιατροδικαστών φέρεται να καταγράφονται πλημμέλειες των συναδέλφων τους, που αρχικά χειρίστηκαν τις υποθέσεις των θανάτων της Μαλένας και της Ίριδας.

Υπενθυμίζεται πως το πόρισμα αποκαλύπτει ότι ο θάνατος των δύο κοριτσιών οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια, μέσω βίαιου μηχανισμού θανάτου.

Η 33χρονη μητέρα, που είναι ήδη προφυλακισμένη για τον θάνατο της μεγαλύτερης κόρης της, φαίνεται πως αμφισβητεί τα ευρήματα του πορίσματος.

Αφότου καταθέσει εκ νέου και η κατηγορούμενη μητέρα, η δικογραφία, μαζί με το ιατροδικαστικό πόρισμα, θα αποσταλούν στους αρμόδιους εισαγγελείς, οπότε και θα αποφασιστεί το ενδεχόμενο να ασκηθούν νέες διώξεις, που είναι πολύ πιθανό να αφορούν και άλλα πρόσωπα.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: