Πάτρα: Γέμισε κόσμο χθες το κέντρο – Πώς κινήθηκαν οι καταναλωτές

Από κόσμο πλημμύρισε χθες Κυριακή το κέντρο της Πάτρας καθώς ήταν η τελευταία Κυριακή του χρόνου και τα καταστήματα ήταν ανοιχτά. Η αγορά της Πάτρας φαίνεται ότι χθες πήρε μια καλή ανάσα. Όπώς είπε στο thebest ο αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας Γιώργος Βαγενάς, «κόσμος υπήρχε. Ωστόσο δεν έγιναν τόσες πολλές αγορές. Ελπίζουμε η έρευνα αγοράς των τελευταίων ημερών να μεταφραστεί σε πραγματικές αγορές το αμέσως επόμενο διάστημα».

Είδη ένδυσης, υπόδυσης παιχνίδια και δώρα προτιμούν αυτή την περίοδο οι καταναλωτές και σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία καλύτερη Κυριακή φαίνεται να είναι αυτή της 20ης Δεκεμβρίου αν και οι τζίροι τα τελευταία χρόνια σημειώνουν διαρκώς πτώση.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Καταστημάτων Ιστορικύ Κέντρου, Δημήτρης Παλούμπης είπε: «Η χθεσινή μέρα (Κυριακή) ήταν μια πολύ καλή μέρα. όταν αφήνουμε την Κυριακή χωρίς ντουντούκες και σφυρίχτρες η αγορά κινείται. Τώρα σε ότι αφορά την χρονιά ακόμη κι αν κάποιος έμπορος είχε τους ίδιους τζίρους, οι υποχρεώσεις προς το δημόσιο και η φορολογία πάλι μέσα τον βάζει» λέει ο κ. Παλούμπης.

Tα καταστήματα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα λειτουργήσουν με συνεχές ωράριο από τις 9 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα.

Γιάννης Πομώνης

xespao.gr-topika

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: