Πάτρα: Εσπευσμένη καισαρική σε ανεμβολίαστη έγκυο με κορωνοϊό, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Το νεογνό είναι καλά στην υγεία του και βρίσκεται στη  Μονάδα Νεογνών — Διασωληνώθηκε η 32χρονη μητέρα, πάσχει από υποκείμενο νόσημα

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» μια 32χρονη γυναίκα από την Πάτρα, που έχει προσβληθεί από  κορωνοϊό. Η γυναίκα ήταν έγκυος, αλλά η κρισιμότητα της κατάστασής της όμως επέβαλε στους γιατρούς να προχωρήσουν άμεσα σε καισαρική τομή, τόσο για την υγεία της ίδιας, όσο και του μωρού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, η γυναίκα είναι ανεμβολίαστη, ενώ αντιμετωπίζει και υποκείμενο νόσημα με αποτέλεσμα την βαριά νόσησή της από τον ιό. Εσπευσμένα οι γιατροί προχώρησαν σε καισαρική προκειμένου να διασφαλίσουν ότι το βρέφος θα γεννηθεί υγειές.

Το νεογνό γεννήθηκε, είναι καλά στην υγεία του και μέχρι αυτή την ώρα όλοι οι έλεγχοι που έχουν γίνει το εμφανίζουν αρνητικό στον κορωνοϊό. Μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται τώρα στη Μονάδα Νεογνών.

Η 32χρονη γυναίκα έχει μεταφερθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένη καθώς η κατάσταση της υγείας της σε κρίσιμη.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: