Πάτρα: Εννέα τόνους τροφίμων συγκέντρωσε ο Ερυθρός Σταυρός

Την αλληλεγγύη, την ανθρωπιά και την αγάπη προς τον συνάνθρωπο έδειξε και φέτος το Περιφερειακό Τμήμα του Ε.Ε.Σ. Πατρών εν όψει των Χριστουγέννων, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση και συνεχίζει:

«Για το σκοπό αυτό το Περιφερειακό μας Τμήμα συγκέντρωσε τρόφιμα και παιχνίδια. Για την επιτυχία της δράσης αυτής συνεργάστηκαν οι εθελοντές των τριών εθελοντικών σωμάτων, της Κοινωνικής Πρόνοιας, της Νοσηλευτικής και του Σώματος Σαμαρειτών.

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση του καταναλωτικού κοινού που ανταποκρίθηκε στην προσπάθειά μας αυτή, παρά τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε. Έδειξε έμπρακτα την στήριξη και την πίστη του στο έργο μας. Συγκεντρώθηκαν συνολικά εννέα τόνοι τροφίμων.

Τα δέματα συσκευάστηκαν και διανεμήθηκαν από εθελοντές μας κατ΄ οίκον, σε μοναχικά, ηλικιωμένα άτομα και ασθενείς.

Από το Τμήμα μας παρέλαβαν τα τρόφιμά τους οικονομικά αδύναμες οικογένειες. Συνολικά ενισχύθηκαν 560 οικογένειες, Δημότες του Δήμου Πατρέων και των δημοτικών διαμερισμάτων Φαρρών και Τριταίας .

Για το σκοπό αυτό συνεργάστηκε η Κοινωνική Υπηρεσία με τις αντίστοιχες Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Ερυμάνθου.

Επίσης στις 31 Δεκεμβρίου 2015 θα δοθούν παιχνίδια από εθελοντές Σαμαρείτες στα παιδιά που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο “ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟ”.

Το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Πάτρας ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ θερμά τους χορηγούς που πάντα ανταποκρίνονται:

Τον παιδικό σταθμό ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ, τον παιδικό σταθμό ΝΑΥΤΙΛΟ, το ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΓΕΩΡΜΑ ,τον παιδικό σταθμό ΤΟ ΡΟΔΙ .

Το Super Market ΚΡΟΝΟΣ, την ΑΒΕΕ FAMA Π. ΠΕΤΤΑΣ Έλαια, την FRIESLAND, την ΣΠΕΤΣΕΡΗΣ Α.Ε»..

xespao.gr-topika

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: