Πάτρα: 6 γνωστές οικογένειες στην λίστα Λαγκάρντ!

Σε εφιάλτη για 6 (τουλάχιστον) γνωστές οικογένειες της Πάτρας και των απογόνων σε ορισμένες περιπτώσεις ορισμένων εκ των φερομένων ως καταθετών σε αυτή, εξελίσσεται το περιεχόμενο της Λίστας Λαγκάρντ, μετά τη νομιμοποίηση από τις αρμόδιες διωκτικές αρχές , πριν από λίγα εικοσιτετράωρα, της δυνατότητας χρήσης των στοιχείων που εμπεριέχονται σε αυτή .

Την εξέλιξη αυτή αναμένεται να ακολουθήσει μπαράζ ενεργειών προκειμένου να αποκαλυφθεί ο δρόμος του χρήματος αλλά και οι τρόποι απόκτησής του και από τους φερόμενους πατρινούς ως καταθέτες.

Η «Καμπάνα» τυ ξεσκονίσματος χτυπά στην Πάτρα έναν εκδότη, δύο βιομήχανους που έχουν αποβιώσει, τους απογόνους ενός Μηχανικού ιδιοκτήτη μεγάλων πολυκατοικιών, έναν αρχιτέκτονα, και τέσσερις ακόμη βιομηχάνους της ίδιας οικογένειας.

Πρέπει να σημειωθεί πως οι συγκεκριμένοι πατρινοί συμπεριλαμβάνονται στη λίστα δεν σημαίνει αυτομάτως πως είναι φοροφυγάδες αλλά ότι έχουν βγάλει χρήματα σε τράπεζες της Ελβετίας.

Σύμφωνα με την τροπολογία επιτρέπεται η χρήση αποδεικτικών μέσων που έχουν αποκτηθεί με αξιόποινες πράξεις ή μέσω αυτών και σε αυτή την κατηγορία υπάγονται καιτα στοιχεία της Λίστας Λαγκάρντ

Πηγή: dete

xespao.gr-topika

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: