Παρίστανε το μέντιουμ και υποσχόταν λύση σε προσωπικά προβλήματα!

Ειδικές πνευματικές δυνάμεις που δήθεν διέθετε επικαλούνταν ο 49χρονος υπήκοος Γκάμπιας που υποσχόταν, έναντι αμοιβής, την επίλυση προβλημάτων διαπροσωπικών σχέσεων.
Αστυνομικοί της τοπικής Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας εντόπισαν στην πόλη της Λάρισας το σπίτι όπου υποδεχόταν την «πελατεία» του, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του.
Στη διάρκεια προκαθορισμένου ραντεβού εκεί, μεταξύ του μέντιουμ και γυναίκας- αστυνομικού που προσποιήθηκε την πελάτισσα για δήθεν επίλυση προβλήματος τεκνοποίησης, την υποδέχτηκε 45χρονος Σενεγαλέζος, εκθειάζοντας τις υποτιθέμενες ειδικές πνευματικές δυνάμεις του μέντιουμ.
Στη συνέχεια, ο 49χρονος συναντήθηκε με την αστυνομικό και της υποσχέθηκε την επίλυση του προβλήματός της, παραλαμβάνοντας προσημειωμένα 30 ευρώ.
Τότε επενέβησαν οι αστυνομικοί και τον συνέλαβαν, όπως και τον 45χρονο και έναν 44χρονο Σενεγαλέζο που επίσης βρισκόταν στο σπίτι, ως συνεργούς του.
Όπως προέκυψε, ο 44χρονος νοίκιαζε το συγκεκριμένο σπίτι και παραχωρούσε το εν λόγω δωμάτιο στον 49χρονο, επιτρέποντάς του την κατάλληλη διαμόρφωσή του.
Σε έρευνα που διενεργήθηκε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων αντικειμένων που χρησιμοποιούνταν για την εξαπάτηση των θυμάτων, χαρτάκια που διαφημίζουν τις υποτιθέμενες ικανότητες του μέντιουμ εκτυπωμένα σε ηλεκτρονικό υπολογιστή, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα.
Με τη σε βάρος τους δικογραφία για απάτη, οι τρεις συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

typosthes.gr-topika

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: