Παράτησαν σκυλίτσα με αναπηρία στο δρόμο, με σπασμένο καρότσι, δεμένη με αλυσίδα [φωτο +βίντεο]

Τον γύρο του κόσμου κάνει η συγκινητική ιστορία ενός σκύλου με αναπηρία που βρέθηκε σε κακή κατάσταση πάνω σε σπασμένο αμαξίδιο, ωστόσο κατάφερε να αλλάξει τη ζωή μιας οικογένειας και να βρει και ο ίδιος την ευτυχία.

Η σκυλίτσα από την Αργεντινή δεν μπορούσε να περπατήσει καθώς τα πίσω της πόδια ήταν παράλυτα, με αποτέλεσμα οι ιδιοκτήτες να αποφασίσουν πως δεν μπορούν να τη φροντίζουν. Ωστόσο, δεν ζήτησαν κάποια βοήθεια αλλά προτίμησαν να την παρατήσουν πάνω στο σπασμένο αμαξίδιό της, δεμένη από μία αλυσίδα, ενώ δίπλα της άφησαν μία σακούλα πάνες.

Ευτυχώς για τη Λουνίτα, όταν την είδε ένας περαστικός δεν άντεξε να την αφήσει εκεί και την μετέφερε σε μία κοντινή κλινική ζώων. Εκεί την φρόντισε ο κτηνίατρος, ο οποίος της αγόρασε ένα καινούργιο αμαξίδιο και άρχισε να ψάχνει μια οικογένεια για να την υιοθετήσει.

Μια οικογένεια από τις Ηνωμένες Πολιτείες συγκινήθηκε από την ιστορία της και αποφάσισε να την υιοθετήσει, ωστόσο αποδείχθηκε πως δεν την φρόντιζε σωστά. Η Λουνίτα επέστρεψε στο κτηνιατρείο και λίγο αργότερα βρήκε την οικογένειά της.

Στο νέο της σπίτι βρήκε αγάπη και φροντίδα και δέθηκε με όλα τα μέλη της οικογένειας. Με τον καιρό οι πληγές της εξαφανίστηκαν, το τρίχωμά της έγινε γερό και υγιές και η ψυχολογία της ανέκαμψε.

Τελικά, λίγες ημέρες αφότου έσβησε τα 11α κεράκια της, η Λουνίτα έφυγε από τη ζωή παρά την προσπάθεια των γιατρών.

Η οικογένειά της φρόντισε να μοιραστεί την ιστορία της για να μάθει ο κόσμος πόσο άλλαξε τη ζωή τους. «Δεν θα την ξεχάσω ποτέ. Μου άλλαξε τη ζωή μου για πάντα. Την αγαπώ τόσο πολύ», ανέφερε η ιδιοκτήτριά της σε ανάρτησή της στο Facebook.

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: