Παράταση στις αιτήσεις για το κοινωνικό μέρισμα

Παράταση στις αιτήσεις κοινωνικού μερίσματος που δεν έγιναν δεκτές θα δώσει πιθανότατα η κυβέρνηση, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν αστοχίες στη διαδικασία και να διορθωθούν άμεσα για να μπορέσουν να λάβουν το μέρισμα και εκείνοι που η αίτησή τους απορρίφθηκε.

Συγκεκριμένα, η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, Θεανώ Φωτίου, μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7, σημείωσε πως έχουν συμπληρωθεί πάνω από 1.300.000 αιτήσεις, ενώ πάνω από 3.000.000 έχουν διαπιστωθεί ότι δικαιούνται το κοινωνικό μέρισμα.

«Πάνω από 5,800,000 δοκίμασαν αν είναι δικαιούχοι και αναδείχθηκαν λάθη στις φορολογικές δηλώσεις. Είδαν οι πολίτες ότι πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί στις φορολογικές τους δηλώσεις. Έγιναν πολλά λάθη στα θέματα φιλοξενίας», υπογράμμισε η κα. Φωτίου.

Η αναπληρώτρια υπουργός υπογράμμισε ακόμα πως τα κριτήρια για τους δικαιούχους ήταν σαφή και πως ζητήθηκε συναίνεση για να διασταυρωθούν τα στοιχεία του κάθε δικαιούχου ενώ κατέληξε λέγοντας ότι «με το κοινωνικό μέρισμα ξεκίνησε η ψηφιακή μετάβαση της χώρας μας».

oikonomia

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: