ΠΑΟ ΠΑΟΚ και Αστέρας στη "μάχη" του Γιουρόπα

ΠΑΟ και Αστέρας στη «» του Γιουρόπα

ΠΑΟ ΠΑΟΚ και Αστέρας στη "μάχη" του Γιουρόπα
Οι πράσινοι υποδέχονται την Αιντχόφεν και θέλουν πάση θυσία τη νίκη προκειμένου να έχουν ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται στην Ιταλία από την Φιορεντίνα με σκοπό να μην χάσει ενώ ο εντυπωσιακός στο Γιουρόπα λιγκ, Αστέρας Τρίπολης αντιμετωπίζει στην έδρα του την Τότεναμ.

Παναθηναϊκός -Αιντχόφεν (20:00)

Ενδεικτικά είναι τα λόγια του Γιάννη Αναστασίουγια το πως αντιμετωπίζουν στον Παναθηναϊκό το ματς κόντρα στην Αιντχόφεν. Ο Έλληνας τεχνικός είπε για τον αγώνα ότι είναι: Παιχνίδι win or die. Για να προχωρήσει στους 32 του Γιουρόπα λιγκ πρέπει σήμερανα πάρει το πρώτο τρίποντο για φέτος στη διοργάνωση και στη συνέχεια να διεκδικήσει στους επόμενους δύο αγώνες που απομένουν, ό,τι καλύτερομπορέσει.

Την επόμενη αγωνιστική ταξιδεύει στην Ρωσία κόντρα στην Διναμό και την 6η αγωνιστική υποδέχεται την Εστορίλ.

ΠΑΟ ΠΑΟΚ και Αστέρας στη "μάχη" του Γιουρόπα

Με μοναδικό απόντα λόγω προβλήματος τον Γιώργο Κουτρουμπή ανακοινώθηκε η αποστολή του Παναθηναϊκού.

Περισσότερο προληπτικά ο Γιάννης Αναστασίου αποφάσισε να τον αποκλείσει από την αποστολή προκειμένου να είναι σίγουρος για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή.

Αντίθετα ο Γκόρντον Σίλντενφελντ είναι πλέον έτοιμος να αγωνιστεί όπως και ο Μλάντεν Πέτριτς που την Τρίτη έκανε ατομικό πρόγραμμα. Αμφότεροι συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή.

Αναλυτικά οι 21 παίκτες που πήρε ο Αναστασίου στην αποστολή: Κοτσόλης, Στιλ, Κότσαρης, Μπούρμπος, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Ρισβάνης, Νάνο, Λαγός, Ζέκα, Μέντες, Μπούι, Πράνιτς, Δώνης, Ατζαγκούν, Ντίνας, Κλωναρίδης, Μπαϊράμι, Μπεργκ, ΠέτριτςκαιΚαρέλης.

Μπεργκ: Είμαι έτοιμος να παίξω

Φιορεντίνα – ΠΑΟΚ (22:05)

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να φύγει από το Αρτέμιο Φράνκι με το θετικό αποτέλεσμα. Η ομάδα του βορρά έχει 3 βαθμούς στον όμιλο και είναι τρίτη. Την προηγούμενη αγωνιστική έχασε στην Τούμπα από τους Ιταλούς με 1-0, ενώ ακολουθεί το παιχνίδι στην Διναμό Μινσκ και την τελευταία αγωνιστική φιλοξενεί την Γκινιάμπ.

ΠΑΟ ΠΑΟΚ και Αστέρας στη "μάχη" του Γιουρόπα

Είμαστε σε μια κατάσταση έντασης όταν έρχονται τέτοια . Η αδρεναλίνη είναι στα ύψη. Κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Αυτό που έγινε με τον κόσμο στην Τούμπα στο πρώτο παιχνίδι, παρά το γεγονός ότι χάσαμε ήταν πρωτόγνωρο. Δεν έχει ξαναγίνει. Αυτό σημαίνει ότι ο κόσμος καταλαβαίνει την προσπάθειά μας. Πιστεύω ότι η προσπάθειάθα ανταμειφθεί και θα πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, τόνισε ο τεχνικός των ασπρόμαυρων, Άγγελος Αναστασιάδης.

Σαλπιγγίδης: Δεν έχουμε ένα στόχο

Αστέρας Τρίπολης – Τότεναμ (20:00)

Μπορεί να ηττήθηκε με 5-1 στην Αγγλία πριν από λίγες ημέρες αλλά ο Αστέρας έχει δείξει με τις εμφανίσεις του στο Γιουρόπα λιγκ ότι στέκεται πολύ καλά απέναντι σε πολύ μεγαλύτερες ομάδες. Είναι τρίτος στη βαθμολογία και σίγουρα εάν δεν χάσει σήμερα από τα σπιρούνια θα μπορέσει στις δύο εναπομείναντες αγωνιστικές να διεκδικήσει την πρόκριση στην επόμενη φάση και τους 32. Την επόμενη αγωνιστική ο Αστέρας υποδέχεται την Μπεσίκτας και την τελευταία ταξιδεύει στο Βελιγράδι για να παίξει με την Παρτιζάν.

ΠΑΟ ΠΑΟΚ και Αστέρας στη "μάχη" του Γιουρόπα

Κουρμπέλης και Γκοϊάν δεν θα είναι στην αποστολή έτσι οι 18 που θα αποτελέσουν την αποστολή είναι οι:

Κοσίσκυ, Θεοδωρόπουλος, Λούι, Παντελιάδης, Κυριακόπουλος, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Μουνάφο, Ουσέρο, Τσοκάνης, Μάσα, Μπαράλες, Νίκο Φερνάντεθ, Μπαντιμπανγκά, Γιαννιώτας, Ρόλε, Πάρα, Μπακασέτας .

Βεργέτης: Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην Τότεναμ

Tags: , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: