Πάνω από 100.000 άνθρωποι έχουν δει τη διαδικτυακή συνέντευξη Τσίπρα μέσα σε 12 ώρες


Απόλυτη ικανοποίηση εκφράζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης για την ανταπόκριση του κόσμου στην πρωτοβουλία του iSYRIZA να προβεί σε αδιαμεσολάβητη επικοινωνία μεταξύ των μελών του κόμματος και του προέδρου Αλέξη Τσίπρα.

Μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Κόκκινο», ο πρώην υπουργός επεσήμανε ότι η επικοινωνία αυτή «δεν ήταν πυροτέχνημα αλλά μέρος ενός πολιτικού. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε, τα μέλη του κόμματος κατέθεσαν πάνω από 1.600 μέσα σε λιγότερες από τέσσερις ημέρες και με ψηφοφορία επιλέχθηκαν 20 ερωτήσεις που τέθηκαν στον κ. Τσίπρα. «Τα στοιχεία δείχνουν ότι τόσο στην πλατφόρμα iSYRIZA όσο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης περισσότεροι από 100.000 άνθρωποι έχουν ήδη παρακολουθήσει την συνέντευξη, σε λίγο παραπάνω από 12 ώρες» όπως είπε.

Κατά τον ίδιο, «η συντριπτική πλειοψηφία των ερωτημάτων που τέθηκαν προέρχονται από μισθωτούς του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, καθώς και ανέργους, στρώματα που θέλουμε να εκφράσουμε, που μέχρι τώρα ενδεχομένως δεν είχαν τόσο έντονη φωνή στις κομματικές μας διαδικασίες… μετά από αυτό το «εναρκτήριο» γεγονός θα ακολουθήσουν κι άλλα».

Η μόνη του ανησυχία τώρα είναι «εάν θα καταφέρουμε να ανταποκριθούμε τεχνικά στις προσδοκίες του κόσμου και το πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Αλλά όλα πήγαν καλά». Η διάδραση με τους πολίτες θα επεκταθεί, καθώς «ο στόχος της πλατφόρμας είναι να μην αξιοποιηθεί μόνο ως εργαλείο εγγραφής στο κόμμα, αλλά ως εργαλείο διαβούλευσης, παράλληλα και δίπλα στις οργανώσεις και τα τμήματά μας» όπως είπε.

Πολιτική

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: