Παλαιό Φάληρο: Συνελήφθη ο αδερφός της 53χρονης που δολοφονήθηκε

Στην περιοχή της Καλλιθέας συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας ο αδελφός της 53χρονης δασκάλας που μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου στη μέση του δρόμου στο Παλαιό Φάληρο.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 52χρονος φερόμενος αδελφοκτόνος συνελήφθη λίγο πριν φτάσει στο σπίτι του. Οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν το σπίτι διακριτικά εδώ και αρκετό καιρό και τελικά του πέρασαν τις χειροπέδες όταν επέστρεφε σε αυτό.

Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων ο άνδρας κατά τη σύλληψη του φώναζε συνεχώς: «Δεν το έκανα εγώ».

Αστυνομικοί τις Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του δράστη, όπου και ανακάλυψαν δυο μαχαίρια τύπου «πεταλούδα» κι ένα αεροβόλο πιστόλι.

Η άτυχη γυναίκα, που ήταν εκπαιδευτικός σε σχολείο του Πειραιά, είχε εντοπισθεί βαρύτατα τραυματισμένη πριν από λίγες ημέρες , έξω από το σπίτι της, στην οδό Τρίτωνος, στο Παλαιό Φάληρο. Εφερε πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι στην πλάτη και παρά τις προσπάθειες των γιατρών να την κρατήσουν στη ζωή εξέπνευσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 52χρονος απειλούσε την άτυχη γυναίκα για πολύ καιρό λόγω οικονομικών διαφορών.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως είχαν δει τον άνδρα που την καταδίωκε να την τραβά από τα μαλλιά, να την ακινητοποιεί και να την χτυπά στην πλάτη με το στιλέτο που κρατούσε.

 

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: