Παλαιό Φάληρο: Διέρρηξαν δύο φορές διαμέρισμα ενώ ο ιδιοκτήτης βρισκόταν νεκρός μέσα

Σάλο έχει προκαλέσει η είδηση ότι τρεις κακοποιοί διέρρηξαν δύο φορές το ίδιο διαμέρισμα μέσα στο οποίο μάλιστα υπήρχε σε προχωρημένη αποσύνθεση η σορός ενός 83χρονου άντρα.

Όπως προέκυψε, μάλιστα, ο ένας από τους τρεις διαρρήκτες δεν δίστασε να κλωτσήσει τη σορό του 83χρονου, με αποτέλεσμα να αποκολληθεί το κεφάλι του καθώς ουσιαστικά είχε απομείνει μόνο ο σκελετός. Ο δράστης μετά συνέχισε να ψάχνει το εσωτερικό του διαμερίσματος που βρίσκεται στην οδό Ηχούς στο Παλαιό Φάληρο προκειμένου να εντοπίσει χρήματα ή άλλα πολύτιμα αντικείμενα.

Από τις έρευνες των αρχών προέκυψε ότι οι διαρρήκτες είχαν εισβάλλει στο διαμέρισμα του 83χρονου στις 10 Απριλίου. Σε αυτό εντοπίστηκαν τα αποτυπώματα ενός 33χρονου Ρουμάνου που είναι γνωστός στις αρχές για κλοπές και δύο συνεργών του που είναι Έλληνες ηλικίας 45 και 50 ετών. Η σπείρα εισέβαλε δύο φορές στο σπίτι του 83χρονου ο οποίος φέρεται να κατέληξε από παθολογικά αίτια.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για σπείρα που στόχευε σπίτια τα οποία ήταν σφραγισμένα είτε ακατοίκητα. Αυτό προκύπτει και από το γεγονός ότι προσπάθησαν και πάλι δύο φορές αλλά χωρίς επιτυχία να διαρρήξουν την οικία ηλικιωμένου που είχε δολοφονηθεί στις 5 Απριλίου, στον έκτο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Μάρνης του Άγιου Παντελεήμονα.

Για τους τρεις διαρρήκτες σχηματίστηκε δικογραφία για τρεις διαρρήξεις, δύο απόπειρες διάρρηξης και μία υπεξαίρεση. Και οι τρεις αναμένεται να παραπεμφθούν στον ανακριτή.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: