Παίζουν δυνατά για την ΑΕΚ, Ασάντε και Ενάκε

Έναν εξτρέμ που θα κάνει τη διαφορά θα πάρει σίγουρα η ΑΕΚ τον Γενάρη, όπως και έναν επιθετικό που να πλαισιώσει τον Ράφικ Τζιμπούρ. Αυτοί είναι οι δυο βασικοί στόχοι του δικεφάλου.
Για την επίθεση η ΑΕΚ εξετάζει πολλές περιπτώσεις νεαρών και με προοπτική παικτών. Μία εξ αυτών είναι ο Χιλιανός Καστίγιο, όμως δεν είναι η μοναδική.

Πάμε τώρα στο θέμα των εξτρέμ: Η ΑΕΚ φαίνεται να έχει δυο βασικούς στόχους γι’ αυτές τις θέσεις και θα καταλήξει στον έναν. Ψηλά στη λίστα είναι ο 27χρονος Γκανέζος εξτρέμ της Στάμπαεκ, Ερνέστ Ασάντε. Πρόκειται για παίκτη που παίζει κυρίως από τη δεξιά πλευρά, ενώ μπορεί να αγωνιστεί και πίσω από τον επιθετικό, όπως γράφει η Ώρα. Έχει καλή τεχνική κατάρτιση και στο πρωτάθλημα Νορβηγίας, που ολοκληρώθηκε, σε 30 συμμετοχές πέτυχε 10 γκολ, ενώ μοίρασε και 11 ασίστ. Το μεγάλο του προσόν είναι η ταχύτητα! Είναι χαρακτηριστικό πως η γνωστή εταιρία ΕΑ SPORT στο γνωστό παιχνίδι ποδοσφαίρου FIFA τον έχει ως τον δεύτερο ταχύτερο παίκτη του κόσμου!

Η πρώτη ομάδα που είδε τον Ασάντε ήταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ μέχρι πέρυσι έπαιζε στη Σταρτ, με την οποία είχε συνολικά 26 γκολ και 20 ασίστ σε 125 εμφανίσεις. Το συμβόλαιό του λήγει το τέλος του 2017, κάτι που σημαίνει πως η ΑΕΚ θα πρέπει να συμφωνήσει με τη Στάμπαεκ.

Η άλλη περίπτωση εξτρέμ που βλέπει η Ένωση είναι αυτή του Ρουμάνου, Γκάμπριελ Ενάκε. Παίζει στην Άστρα, αγωνίζεται επίσης ως δεξιός εξτρέμ και από το 2012 σε 94 συμμετοχές μετράει 10 γκολ.

Όσον αφορά τον Βιγιαφάνες η περίπτωσή του ενδιαφέρει την ΑΕΚ, αλλά πάει μάλλον για το καλοκαίρι.

Action24.gr-Athlitika

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: