«Παιχνίδι της χρονιάς για την Άρσεναλ αυτό κόντρα στον Ολυμπιακό»!

Ο αγώνας της Άρσεναλ με τον Ολυμπιακό αντιμετωπίζεται από τους «κανονιέρηδες» ως τελικός και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από τις σκέψεις αλλά και τις δηλώσεις του Αρσέν Βενγκέρ και των παικτών του για την αναμέτρηση της Τετάρτης (9/12) στο Καραϊσκάκη.

Ο Αλσατός τεχνικός θέλει να δώσει ανάσες στον Μεσούτ Οζίλ, ο οποίος διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας, ωστόσο επέλεξε να μην το κάνει στον αγώνα με τους «ερυθρόλευκους», διότι δεν θέλει να ρισκάρει την συμμετοχή της ομάδας στους 16 του Champions League.

Όμως ο Δεκέμβρης για τον Γερμανό μέσο είναι «καυτός», καθώς μετά το ματς με τον Ολυμπιακό ακολουθούν τα παιχνίδια με Αστον Βίλα, Μαντσεστερ Σίτι, Σαουθάπτον και Μπορνμουθ και ο Βενγκερ δεν θα αντέξει να χάσει από τραυματισμό και άλλο πρωτοκλασάτο παίκτη μετά τους Σάντι Καθόρλα και Αλεξις Σαντσεθ.

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό ο προπονητής των «κανονιέρηδών» θέλει η ομάδα του να μπει επιθετικά από το πρώτο λεπτό και να… πνίξει το αντίπαλο, καθώς γνωρίζει πως μόνο αν νικήσει με δυο γκολ διαφορά θα πάρει την πρόκριση.

Ο Οζίλ αναφέρθηκε στον… τελικό με τους Πειραιώτες: « Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και να έχουμε πολύ καλή απόδοση. Αν σημειώσουμε ένα γκολ νωρίς είμαι αισιόδοξος πως μπορούμε να πάρουμε και τη νίκη. Στόχος μας είναι να πάμε στο ημίχρονο έχοντας πάρει κεφάλι στο σκορ και τότε όλα είναι πιθανά. Πρέπει όμως να έχουμε και την προσοχή μας στην άμυνα για να μην δεχτούμε κάποιο τέρμα»

Για το ματς της Τετάρτης μίλησε και ο Τζόελ Κάμπελ, ο οποίος γνωρίζει τον Ολυμπιακό από την θητεία τους προ διετίας στους «ερυθρολεύκους» ως δανεικός από την Άρσεναλ: «Αντιμετωπίσαμε ήδη τον Ολυμπιακό στο Εμιρέιτς. Είναι μια σπουδαία ομάδα, ένας δυνατός αντίπαλος και ιδιαίτερα όταν παίζουν στην έδρα τους. Στο Καραϊσκάκη είναι πολύ δύσκολο να πάρεις βαθμό η βαθμούς, όμως είναι το τελευταίο παιχνίδι των ομίλων και πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Είναι το σημαντικότερο ματς της σεζόν μέχρι στιγμής και να θέλουμε να συμμαχήσουμε στο Champions League πρέπει να νικήσουμε».

Action24.gr-Athlitika

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: