Παίκτες της Μάντσεστερ εκπλήρωσαν το όνειρο 73χρονου οπαδού τους, λίγα λεπτά πριν πεθάνει


Οι τελευταίες μέρες του 73χρονου οπαδού της Manchester United, Patrick Lawler, ήταν και από τις καλύτερές του, αφού λίγα λεπτά πριν φύγει από τη ζωή εκπληρώθηκε μία από τις μεγαλύτερες επιθυμίες που είχε: να γνωρίσει από κοντά τους παίκτες της αγαπημένης του ομάδας.

Ο Lawler, ο οποίος έπασχε από την επάρατο νόσο, πέρασε τις τελευταίες του εβδομάδες στο νοσοκομείο.

Στο πλευρό του ήταν συνεχώς η εγγονή του, Kayleigh Lawler Carson, η οποία έκανε μια ανάρτηση στο facebook την περασμένη Κυριακή, παρακαλώντας τους παίκτες της Manchester United να εκπληρώσουν το τελευταίο όνειρο του παππού της και να έρθουν στο νοσοκομείο να τους γνωρίσει από κοντά. Η ανάρτηση αυτή ήταν επιτυχής αφού πολλοί την κοινοποίησαν, με αποτέλεσμα να φτάσει έως και τα «αφτιά» των παικτών.

Την περασμένη Τρίτη οι παίκτες Lingard, Marcus Rashford, Ashley Young, και Timothy Fosu-Mensah, βρέθηκαν στο νοσοκομείο να γνωρίσουν από κοντά τον 73χρονο θαυμαστή τους, κάνοντας τις τελευταίες του στιγμές ζωής τις πιο αξέχαστες.

Όπως σημείωσε η ίδια η εγγονή του, «Ήταν πράγματι μια πολύ συναισθηματική στιγμή για όλους μας. Είμαι απίστευτα χαρούμενη που μπορέσαμε να το κάνουμε αυτό για αυτόν, και να του δώσουμε μια τέτοια ανάμνηση».

Επιμέλεια: Λοριέλλα Γούδα

Πηγή: Washington Post


Πηγή:Zougla.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: