Ούτε το μακιγιάζ έλειπε από τις μαριονέτες που είδαμε στην πασαρέλα του οίκου Moschino

Ούτε το μακιγιάζ έλειπε από τις μαριονέτες που είδαμε στην πασαρέλα του οίκου Moschino

Θα μιλάμε καιρό για αυτό το show 

Αν υπάρχει ένα show για το οποίο θα μιλάμε για πάρα πολύ καιρό, είναι αυτό που έγινε για την ανοιξιάτικη συλλογή του οίκου Moschino. Ο creative director του οίκου, Jeremy Scott, αποφάσισε να μας μεταφέρει σε έναν μαγικό μικρόκοσμο και συνεργάστηκε με τον Jim Henson ώστε να δημιουργήσει ένα puppet show, ένα show με μαριονέτες.

40 χειροποίητες μαριονέτες που θύμιζαν γνωστά μοντέλα, φόρεσαν μινιατούρες των ανοιξιάτικων δημιουργιών του οίκου και “περπάτησαν” σε ένα μαγικό show. Ακόμα και οι καλεσμένοι στην πρώτη σειρά ήταν γνωστά ονόματα όπως η Anna Wintour τα οποία ο Jim Henson μετέτρεψε σε μαριονέτες. Τα φορέματα ήταν πιστά αντίγραφα εκείνων που θα διατίθενται σαν μέρος της ανοιξιάτικης συλλογής και οι κούκλες είχαν ακόμα και μακιγιάζ! Ναι, είχαν μακιγιάζ…

Eyeliner, διακριτικά, γήινα smoky looks και χείλη με την πιο ωραία nude αλλά και λαμπερή απόχρωση ήταν όλα αυτά που είδαμε όταν κάναμε extreme zoom. Καμία λεπτομέρεια λοιπόν δεν ξέφυγε από τους δημιουργούς που έστησαν ένα show το οποίο μας έκανε σχεδόν να μην θέλουμε να ξαναδούμε κανονική πασαρέλα. Αν θέλεις να μάθεις ακόμα περισσότερα για τα ρούχα, η Διονυσία Καλαποθαράκου έχει κάνει ανάλυση του show as usual! Αν θέλεις να δεις μερικές μαριονέτες σε κοντινό, κοίτα παρακάτω!

Διάβασε ακόμα: Your insta-questions: Έχω γεμίσει πανάδες, τι μπορώ να κάνω για να φύγουν;

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: