Ουδέποτε ανακατεύτηκα με τη διαχείριση των χρημάτων της μάνας μου – Βαλαβάνη

Ουδέποτε ανακατεύτηκα με τη διαχείριση των χρημάτων της μάνας μου – Βαλαβάνη

Ουδέποτε ανακατεύτηκα με τη διαχείριση των χρημάτων της μάνας μου   Βαλαβάνη

Η πρώην αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών, Νάντια Βαλαβάνη, μιλώντας στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα mega  αναφέρθηκε για το παρασκήνιο της υπόθεσης με την ανάληψη των 100.000 ευρώ από τη μητέρας της.

Η Νάντια Βαλαβάνη, αναφέρθηκε στην υπόθεση που αφορά στην ανάληψη του ποσού των 100.000 ευρώ της μητέρας της, από τραπεζικό κατάστημα της Κρήτης, και στα δημοσιεύματα που έφεραν την ίδια να έχει συμμετοχή σε αυτή, λίγες ημέρες πριν την επιβολή των capital controls.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε η Νάντια Βαλαβάνη, η μητέρα της προχώρησε σε αυτή την κίνηση 10 ημέρες πριν την επιβολή των capital controls, και όχι δύο ημέρες πριν από αυτά.

Σημείωσε ότι η μητέρα της αν και ηλικιωμένη τα έχει 400 και ανέφερε ότι έχει στην τράπεζα περισσότερα χρήματα από ό,τι η ίδια αλλά και ότι ήταν εκείνη που έσπαγε καταθέσεις και κινούσε λογαριασμούς δίχως την δική της συμμετοχή.

Εξήγησε ότι το 2005 διέσωσαν το οικογενειακό ξενοδοχείο που είχαν και που επί 10 χρόνια είχαν παλέψει να ξεχρεώσουν με αποτέλεσμα να πωληθεί, με την ίδια να λαμβάνει 32,5%, η αδελφή της 32,5% και η μητέρα της το 35%.

Ουδέποτε ανακατεύτηκα με τη διαχείριση των χρημάτων της μάνας μου, είπε και πρόσθεσε ότι η μητέρα της έχει λογιστή που κάνει όλες τις κινήσεις ενώ πηγαίνει και στο γκισέ όπως όλοι οι συνταξιούχοι.

Μάλιστα η ίδια επεσήμανε ότι η μητέρα της το έκανε αυτό γιατί άκουγε στις τηλεοράσεις τους πολιτικούς να μιλούν για Grexit.

Στη συνέχεια, η πρώην αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών αναφέρθηκε και σε ένα δημοσίευμα που την εμφάνιζε να είναι μαζί με τη μητέρα της, τονίζοντας ότι ήταν φωτογραφία στην οποία απεικονιζόταν και ο σύζυγός της, ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή, η οποία είχε παρουσιαστεί ως πρόσφατη.

Τέλος, η κ. Βαλαβάνη ανέφερε ότι είναι αγωνίστρια και πως είναι η πρώτη φορά που σκέφτεται να κάνει μήνυση.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: