Όταν μια γυναίκα κάνει αυτό στο σeξ, τότε μάλλον ετοιμάζεται για απιστία

Τι κι αν οι άνδρες κατηγορούνται ότι έχουν γραμμένη στο DNA τους την απιστία; Οι γυναίκες αποδεικνύεται ότι είναι εκείνες που μπορεί να οδηγηθούν πιο εύκολα στο κρεβάτι κάποιου άλλου άνδρα…Μάλιστα, οι πιθανότητες να απατήσουν αυξάνονται ραγδαία όταν

δεν ικανοποιούνται με τη σeξουαλική τους ζωή κι αντί να επικοινωνήσουν τη δυσαρέσκειά τους αποφασίζουν να προσποιούνται ότι φτάνουν στην κορύφωση.

Σύμφωνα με έρευνα που διεξήγαγαν επιστήμονες του πανεπιστημίου του Χάρβαρντ, οι γυναίκες που προσποιούνται οργασμό με το σύντροφό τους είναι πιο επιρρεπείς στην απιστία.

Οι ερευνητές ζήτησαν από 138 φοιτήτριες και 121 φοιτητές να απαντήσουν σε ερωτήσεις σχετικά με τη σeξουαλική τους ζωή, προκειμένου να ανακαλύψουν αν τα άτομα που απολαμβάνουν μια ικανοποιητική ερωτική ζωή έχουν πιθανότητες να απατήσουν τον/την σύντροφό τους.

Όπως διαπίστωσαν, μια στις έξι γυναίκες που ερωτήθηκε παραδέχτηκε πως είχε απατήσει τον σύντροφό της, ενώ απεδείχθη ότι οι γυναίκες προσποιούνται οργασμό πολύ πιο συχνά σε σύγκριση με τους άνδρες, με τα ποσοστά τους να φτάνουν στο 18% και 5%, αντιστοίχως.

seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: