Όταν η «ωραία Ελένη» ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας – (φωτό)

Μία και μοναδική είδηση προκάλεσε σοκ στην ελληνική σόου μπιζ τα τελευταία 24ώρα. Δεν είναι άλλη από τον

μυστικό γάμο της… εθνικής μας παρουσιάστριας με τον εδώ και μία πενταετία σύντροφό της, Ματέο Παντζόπουλο. Να σας υπενθυμίσουμε πως, πλέον, η μητέρα τεσσάρων παιδιών έχει κάνει στο παρελθόν όχι μόνο έναν γάμο, τον γνωστό με τον Γιάννη Λάτσιο, αλλά άλλον έναν σε πολύ νεαρή ηλικία.

Ο άγνωστος γάμος

Περίπου δύο δεκαετίες πριν αποκτήσει με τον Παντζόπουλο τη μικρή Μαρίνα, την περασμένη άνοιξη, η… απόλυτη ξανθιά της σόουμπιζ ήταν μία όμορφη… καστανομάλλα. Σε ηλικία 20 ετών, η Ελένη Μενεγάκη δούλευε στον οίκο νυφικών του Σταύρου Γαρδέρη, με τον οποίο μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Η κοινή τους πορεία «σχόλασε» σχετικά νωρίς, καθώς κράτησε μόλις έναν χρόνο. Οι δυο τους συνέχισαν να διατηρούν φιλικές σχέσεις ακόμα κι όταν η Ελένη άρχισε να γίνεται γνωστή, μέχρι που χάθηκαν.

Με τυμπανοκρουσίες

Τέλη του ’90, η Μενεγάκη έγινε η απόλυτη κυρίαρχος της πρωινής ζώνης και η πιο ακριβοπληρωμένη παρουσιάστρια της Ελλάδας. Η εργένικη ζωή δεν της ταιριάζει και το 2001 ενώθηκε εις σάρκα μία με τον τότε διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1, Γιάννη Λάτσιο. Ο γάμος μόνο κρυφός δεν ήταν, αφού όλα τα κανάλια έσπευσαν να καλύψουν το μεγαλύτερο «lifestyle» γεγονός της χρονιάς.

Η Ελένη, φορώντας ένα κατάλευκο νυφικό με εντυπωσιακό μπούστο, διά χειρός Σήλιας Κριθιαριώτη, έκανε έναν ονειρικό γάμο, που κόστισε ακριβά, ενώ η Νατάσα Θεοδωρίδου με τον Ανδρέα Φουστάνο, ζευγάρι τότε, πέρασαν τα στέφανα. Μετά από εννέα χρόνια έγγαμου βίου, ένα δελτίο Τύπου έπεσε σαν βόμβα στα τέλη Ιανουαρίου του 2010, με τον χωρισμό να γίνεται πρωτοσέλιδο παντού. Οι δικαστικές διαμάχες «έδιναν» και «έπαιρναν» σε ένα από τα πιο ακριβά διαζύγια της ελληνικής σόουμπιζ. Οι δύο πλευρές δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμη τις διαφορές τους στις δικαστικές αίθουσες.

 Έρωτας, παιδί, μονόπετρο

Ως γνήσια Σκορπιός, η Ελένη Μενεγάκη δεν «κόλλησε» στο παρελθόν και προχώρησε μπροστά. Μετά το βροντερό διαζύγιο, οι παπαράτσι την εντόπισαν σε τρυφερά ενσταντανέ με τον Ματέο Παντζόπουλο, με πολλούς να θεωρούν τον επιχειρηματία με τον σπάνιο υδροβιότοπο στα Άχλα το «τρίτο πρόσωπο» στη σχέση Μενεγάκη – Λάτσιου.

Το ζευγάρι κρατούσε χαμηλούς τόνους στην αρχή, αλλά μετά αποφάσισε να μπει στον… χορό των ΜΜΕ. Σύμφωνα με πληροφορίες, χόρεψαν και τον χορό του Ησαΐα, λίγες μέρες πριν η Ελένη φέρει στον κόσμο την πανέμορφη κορούλα τους. Μάλιστα, στο μαιευτήριο έκανε εισαγωγή χρησιμοποιώντας το επίθετο του συντρόφου της, αφού καταχωρήθηκε ως Ελένη Παντζοπούλου. Ο γάμος έγινε στην Άνδρο σε μια απλή τελετή, υπό άκρα μυστικότητα.

Για πολύ καιρό βλέπαμε το πανάκριβο μονόπετρο να κοσμεί το χέρι της παρουσιάστριας, ενώ οι φανατικές τηλεθεάτριές της ανυπομονούσαν να τη δουν νύφη ακόμα μία φορά. Όμως, εκείνη, έχοντας ήδη κάνει στο παρελθόν δύο γάμους, και μάλιστα ο ένας ιδιαίτερα προβεβλημένος, αποφάσισε να κρατήσει χαμηλούς τόνους. Εξάλλου, το ίδιο έκανε όταν στα τέλη του καλοκαιριού βάφτισαν με τον Ματέο Παντζόπουλο τη Μαρίνα και πάλι στο αγαπημένο τους νησί, την Άνδρο.

www.verysorry.gr

seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: