OOTW #10: Η επόμενη φάση του καρό και πώς να το φορέσεις αυτή τη σεζόν

Φωτογραφίες: Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου – Watkinson

Styling: Έφη Καρύδη

Ο πιο εύκολος και safe τρόπος να ξεκινήσεις με το καρό είναι να το επιλέξεις σε ένα φόρεμα. Ένα midi, καρό φόρεμα που με το σωστό accessorizing θα σε συνοδεύσει άνετα από το πρωί ως το βράδυ. Με την ίδια ευκολία που θα το φορέσεις το πρωί να πας στο γραφείο, το ίδιο εύκολα θα το διαλέξεις για μία πιο επίσημη έξοδό σου.

… ή και στην πιο χαλαρή! 

Βρες το σωστό καρό φόρεμα σε γραμμή που να κολακεύει το σωματότυπό σου για να έχεις τη σωστή βάση και να είσαι μέσα στο trend και κάνε τους δικούς σου συνδυασμούς. Για να είσαι πάντα καλυμμένη, το πρώτο σου καρό φόρεμα καλό είναι να έχει ουδέτερες αποχρώσεις για να μην σε δεσμεύει με τα χρώματα στα παπούτσια, την τσάντα και τα λοιπά αξεσουάρ.

Οι αποχρώσεις στο φόρεμα που φορά η Δήμητρα για παράδειγμα, είναι ιδανικές για μπορείς να κάνεις χρωματικές αντιθέσεις όπως στην προκειμένη ή να δημιουργήσεις πιο formal outfits.

Το plaid outfit που φορά η Δήμητρα έχει μερικά από τα πιο βασικά χαρακτηριστικά που θα το μετατρέπουν άνετα σε ένα look που φοριέται άνετα από το πρωί ως το βράδυ. Τα κόκκινα ψηλοτάκουνα pumps δίνουν ένταση στο σύνολο, χωρίς όμως να είναι τόσο εντυπωσιακά ώστε να οδηγούν στην υπερβολή. Επομένως, άνετα μπορείς να πας στο γραφείο.

 

Μία άνετη τσάντα που να χωράει τα απαραίτητα, όπως το νέο που θα σε κρατήσει στεγνή όλη μέρα αλλά και την ατζέντα σου και έχεις ένα ολοκληρωμένο look.

 

Από την άλλη, με τα ίδια ακριβώς ρούχα μπορείς να πας για after office drinks, αλλάζοντας μόνο την τσάντα και αντικαθιστώντας τη με ένα μικρό, crossbody τσαντάκι. Και εντός σαββατοκύριακου, αυτό το καρό φόρεμα θα ταιριάξει εξίσου καλά με ένα ζευγάρι sneakers, ενώ πολύ εύκολα θα σε συνοδεύσει σε βραδινή έξοδο για φαγητό ή για να πας στο θέατρο.

 

Το σίγουρο είναι ότι ένα plaid φόρεμα θα αποτελέσει χωρίς αμφιβολία ένα κομμάτι κλειδί για την φθινοπωρινή σου γκαρνταρόμπα. Μαζί με μερικούς ψεκασμούς από το νέο Dove Invisible Floral Touch spray για να μην έχεις να ανησυχείς για ενοχλητικά, λευκά σημάδια έχεις ένα outfit που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη από το πρωί ως το βράδυ. Δοκιμασμένο σε 100 διαφορετικά χρώματα και με ευχάριστη, λουλουδάτη μυρωδιά θα συνοδεύει το plaid outfit σου κι όχι μόνο, για να μην έχεις να ανησυχείς για την ενοχλητική εφίδρωση.

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: