One color look: 8 μονόχρωμα σύνολα για να υιοθετήσεις την πιο chic τάση της σεζόν

One color look: 8 μονόχρωμα σύνολα για να υιοθετήσεις την πιο chic τάση της σεζόν

Το αιώνιο πρόβλημα και ερώτημα της κάθε γυναίκας είναι ένα: «τι να φορέσω σήμερα;». Η ερώτηση αυτή αντηχεί μέσα στο κεφάλι μας κάθε πρωί που ξυπνάμε και ενώ βρισκόμαστε μπροστά από την ορθάνοιχτη ντουλάπα μας. Τι θα έλεγες, λοιπόν, την επόμενη φορά που θα συμβεί αυτό να δοκίμαζες το monochrome look;

Πρόκειται για ένα trend στο οποίο «ορκίζονται» εδώ και χρόνια οι fashion influencers, καθώς με ένα και μόνο χρώμα μπορείς να δημιουργήσεις κομψά και διαχρονικά σύνολα, αλλά να κάνεις και εντυπωσιακό layering, δείχνοντας πάντα chic. Το συγκεκριμένο trend έχει από μόνο του μια δυναμική, ενώ είναι πολύ εύκολο, αφού δε χρειάζεται καν να ανησυχείς για το αν ταιριάζουν τα prints ή τα χρώματα μεταξύ τους. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαλέξεις μία απόχρωση και να «χτίσεις» γύρω της ολόκληρο το outfit σου – από την κορυφή ως τα νύχια.

Και μην αρκεστείς μόνο σε safe επιλογές, όπως το λευκό, το μπεζ ή το μαύρο. Όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, φέτος επιβάλλεται να τολμήσεις one color looks σε έντονα χρώματα, όπως το φούξια, το πορτοκαλί ή το electric blue. Δοκίμασέ το!

Διάβασε ακόμα: #LFW: Το trend που βλέπουμε παντού backstage στο Λονδίνο μέχρι στιγμής

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: