Ολυμπιακός- Παναθηναϊκός: Σήμερα το πρώτο τζάμπολ για τον τίτλο στο Σεφ


Η 11η συνεχόμενη μάχη τους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ξεκινά απόψε για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ (19:30, ΟΤΕ Sport 4). Οι δύο «αιώνιοι», όπως αναμενόταν, έφτασαν στους τελικούς, με τον νικητή να κρίνεται στις 3 νίκες και τους ερυθρόλευκους να έχουν το πλεονέκτημα έδρας.

Αγωνιστικά, δεν υπάρχουν σημαντικά προβλήματα στα δύο… στρατόπεδα. Ο Αργύρης Πεδουλάκης, που στην προηγούμενη θητεία του στον πάγκο του «Τριφυλλιού» μέτρησε τρεις νίκες σε ισάριθμους τελικούς με τον Ολυμπιακό, μπορεί να υπολογίζει κανονικά στις πολύτιμες υπηρεσίες του Δημήτρη Διαμαντίδη, όχι όμως και σε αυτές των τραυματιών Γιάνκοβιτς και Παπαγιάννη.

Στον Ολυμπιακό, ο Ντι Τζέι Στρόμπερι είναι έτοιμος να ενισχύσει την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, ο οποίος θα στηρίξει πολλά στην σκληρή άμυνα της ομάδας του.

Όσον αφορά την παράδοση των δύο ομάδων, ο Παναθηναϊκός προηγείται σε νίκες στους τελικούς με 37 έναντι 28 του Ολυμπιακού.

Η ομάδα που είχε πλεονέκτημα έδρας κατέκτησε τον τίτλο στις 10 από τις 15 φορές. Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε τον τίτλο στις επτά από τις έντεκα περιπτώσεις που είχε το πλεονέκτημα έδρας, ενώ ο Παναθηναϊκός έφτασε στην κούπα τέσσερις φορές από τις συνολικά εννιά που είχε μειονέκτημα έδρας.

Διαιτητές της σημερινής αναμέτρησης θα είναι οι Χριστοδούλου, Σχινάς και Μητσόπουλος, ενώ το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας αναμένεται να είναι κατάμεστο.

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού


Πηγή:Zougla.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: