Όλα παίζονται στο Ράλι του Μόντε Κάρλο

Μπορεί στο 3ο σκέλος του Ράλι   Μόντε Κάρλο οι  Τάνακ-Γιερβόεγια να κέρδισαν ( Σάββατο) και τις τέσσερις  ειδικές διαδρομές, όμως αυτό δεν φαίνεται να αλλάζει τη σειρά στους τρείς πρωτοπόρους.

Σε έναν αγώνα ο οποίος κρύβει περισσότερες παγίδες από οποιονδήποτε άλλο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι, καμιά πρόβλεψη δεν μπορεί  να γίνει  για το σημερινό   τέταρτο και τελευταίο σκέλος του αγώνα. Οι Οζιέ-Ινγκρασιά εξακολουθούν να προηγούνται. Είναι μόλις κατά + 4,3’’ μπροστά από τους  Νεβίλ-Γκιλσούλ . Ανάμεσα σ αυτά τα δύο πληρώματα αναμένεται να είναι σκληρή η κυριακάτικη  μάχη. Το τρίτο πλήρωμα με τους Λεμπ-Ελενά, μάλλον ανώφελο είναι να κυνηγήσουν μια καλύτερη θέση. Η


Ο Έλληνας οδηγός Νίκος Παυλίδης

διαφορά με τους δεύτερους είναι αρκετά μεγάλη (+ 1:58.7).

Το σημερινό   τέταρτο  και τελευταίο σκέλος ξεκινάει από το Μόντε Κάρλο και τερματίζει στο Μόντε Κάρλο κάνοντας ένα «κύκλο» με 2 επαναλαμβανόμενες Ειδικές Διαδρομές  συνολικού μήκους 63,98 χλμ. με την τελευταία Ειδική Διαδρομή , η power stage που δίνει επιπλέον βαθμούς στους 5 ταχύτερους να έχει μήκος 13,58 χλμ.

Oι 8 πρώτοι της γενικής μετά το τέλος του 3ου σκέλους:

1.Οζιέ,  2.Νεβιλ + 4,4, 3.Λεμπ + 1:58.7, 4.Λάτβαλα + 2:01.0,  5.Τάνακ + 2:16.0,  6.Μικ : +5:26.8, 7.Σουνίνεν + 17:13.6, 8. Τίντεμαν + 28:04.4

Ο Έλληνας οδηγός Νίκος Παυλίδης

Οι Νίκος Παυλίδης- Allan Harryman, δεν τα πάνε άσχημα. Το αρχικό πλάνο του «ελληνικού» πληρώματος ήταν να κινηθεί συντηρητικά τις πρώτες ημέρες, ώστε να είναι σε θέση να αντεπιτεθεί στις επόμενες. Μια μικροέξοδος όμως στη δεύτερη νυχτερινή διαδρομή, αλλά και το γεγονός ότι του δόθηκαν εικονικοί χρόνοι στις πρωινές ειδικές της Παρασκευής που ακυρώθηκαν, το έφεραν μακριά από τον ανταγωνισμό.

Όλα παίζονται στο Ράλι του Μόντε Κάρλο gr.

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: