Οι Βέλγοι θέλουν και Καρέλη και Γιόχανσον

Στο στόχαστρο της Γκενκ φαίνεται πως έχουν μπει οι Νίκος Καρέλης και Γιάκομπ Γιόχανσον. Παρά τις φήμες που θέλουν Παλέρμο να έχει μπει την τελευταία ώρα «σφήνα» στην υπόθεση του Έλληνα επιθετικού του Παναθηναϊκού στο «voetbalnieuws.be», γίνεται αναφορά πως η Γκενκ θα προσπαθήσει και πάλι να «χτυπήσει» τον διεθνή στράικερ.

Βέβαια η ομάδα του «Κρίσταλ Αρίνα» δεν είναι η μοναδική από το Βέλγιο που έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Καρέλη, καθώς τις προηγούμενες μέρες δημοσιεύματα έκαναν λόγο πως και η Γάνδη ετοιμάζεται να προσφέρει περισσότερα από 3 εκατ. ευρώ για να κάνει δικό της τον διεθνή φορ.

Την ίδια στιγμή σημειώνεται πως ο σύλλογος έχει στα υπόψιν του και τον Γιάκομπ Γιόχανσον, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτονται περισσότερες λεπτομέρειες. Ο Σουηδός πάντως συνδέθηκε πρόσφατα και αυτός με την Γάνδη.

Την ώρα που Γάνδη είναι και στους 16 του Champions League και στην κορυφή του Βέλγικού πρωταθλήματος η Γκενκ παλεύει να μπει στην πρώτη εξάδα που θα της δίνει την δυνατότητα μέσω των Playoff να διεκδικήσει ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Action24.gr-Athlitika

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: