Οι πρωταγωνιστές του “Game Of Thrones” στο πλευρό των προσφύγων (VIDEO)

Οι πρωταγωνιστές του Game of Thrones, μεταξύ των οποίων και η Lena Headey (Σέρσι Λάνιστερ), η Maisie Williams (Άρια Σταρκ), ο Nikolaj Coster-Waldau (Τζέιμι Λάνιστερ), ο John Bradley (Σάμγουεϊ Τάρλι), ο Liam Cunningham (Σερ Ντάβος), η Sophie Turner (Σάνσα Σταρκ) ακόμα και ο… μισητός (στη σειρά), Iwan Rheon (Ράμσεϊ Μπόλτον), συμμετέχουν στην καμπάνια του Game of Thrones και το HBO για το προσφυγικό.

«Σε όλο τον κόσμο, βίαιες συγκρούσεις αναγκάζουν εκατομμύρια ανθρώπους να εγκαταλείψουν σπίτια και πατρίδα. Αυτές οι οικογένειες προσφύγων – παιδιά, γυναίκες, άντρες – αγωνίζονται για την επιβίωση. Δεν πρέπει να είναι μόνοι τους σε αυτόν τον αγώνα. Σήμερα περισσότερο από ποτέ είναι υψίστης σημασίας να ενώσουμε τις δυνάμεις και να τους βοηθήσουμε. Συμμετέχοντας στην εκστρατεία του GOT και του IRC μπορείτε να κάνετε τη διαφορά», αναφέρουν οι παραπάνω αγαπημένοι πρωταγωνιστές στο βίντεο.

Η μη κυβερνητική, Διεθνής Επιτροπή Διάσωσης (IRC) ανακοίνωσε την προσπάθεια, με το hashtag #RealmtotheRescue την Κυριακή, με ένα βίντεο στο YouTube.

Οι πρωταγωνιστές της δημοφιλούς σειράς, παρουσιάζουν στο βίντεο το έργο του IRC και ζητούν την οικονομική συνδρομή.

Δείτε το:

Πηγή: thestival.gr

media

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: