Οι ωραιότεροι Έλληνες που λατρεύουν τα τατουάζ (φωτό)

Τα τατουάζ τα τελευταία χρόνια αποτελούν «μάστιγα» θα λέγαμε, αφού όλο και περισσότεροι επιλέγουν να «χτυπήσουν» ένα τατού. Με αφορμή αυτή τη «μόδα» δείτε πασίγνωστους Έλληνες που έχουν αδυναμία στα τατού. Μόνο που οι συγκεκριμένοι δεν το βλέπουν σαν μόδα, αλλά έρωτα.

 

 

Πάμε να ξεκινήσουμε…

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι ο πρώτος λάτρης της τέχνης του τατού που θα σας παρουσιάσουμε. Το μοντέλο και συνεργάτης τηςΕλένης Μενεγάκη αν μπορούσε θα έκανε κι άλλα τατού, αλλά όπως είχε δηλώσει παλιότερα δεν τον άφηναν λόγω επαγγέλματος. Ναι ασχολείται με το μόντελινγκ το παιδί και με αυτό που του είπαν του έκοψαν τα φτερά, αλλά βρε αδερφέ πόσα ακόμα να έκανε; Θα έψαχνε το δέρμα του με το μικροσκόπιο. Καλά είναι και τόσα.

Επόμενος σε αυτή τη λίστα είναι ο Διονύσης Αλέρτας. Ο pastry chef δεν έχει «κόλλημα» μόνο με τα τατού, αλλά ταυτόχρονα «τρέφει» και ένα πάθος για την ζαχαροπλαστική. Καταλαβαίνετε τι έγινε όταν τα συνδύασε! Της «μουρλής»! Παρόλο που είναι «ζωγραφισμένος» απ’ άκρη σ’ άκρη το αποτέλεσμα είναι ωραίο, γιατί πολλές από τις δημιουργίες που τον «στολίζουν» περιστρέφονται φυσικά γύρω από τα γλυκά! Ο chef μας δείχνει με κάθε τρόπο πόσο ερωτευμένος είναι με την τέχνη της ζαχαροπλαστικής. Τατού στο κεφάλι, γιατί σκέφτεται τα γλυκά, σοκολάτα στο χέρι, cupcakeστη γάμπα.. και διάφορα άλλα άσχετα με τα γλυκά. Αφήστε, πού να σας τα απαριθμήσουμε τώρα; Έχουν σειρά άλλοι!

Ένας άλλος ταλαντούχος celebrity που αποφάσισε να κάνει το σώμα του «καμβά» είναι ο Θοδωρής Μαραντίνης. Ο frontman τωνOnirama μας εκδήλωσε από το πουθενά τη λατρεία του για τα τατού. Εκεί που τον είχαμε για γλυκούλη μπαμπά και σύζυγο την είδε αλλιώς και είπε να γίνει bad boy, μεταφορικά βέβαια, γιατί στην ουσία είναι πολύ good boy. Πάμε στοίχημα ότι όλα έγιναν εκεί που έχασε κιλά και έγινε στιλάκι. Σου λέει το κάνω που το κάνω το γενικό «ρεκτιφιέ», δεν πετάω και καμιά μπογιά πάνω μου να γίνει πιο μεγάλο το «μπαμ»;

Άκης Πετρετζίκης… ένα όνομα, μια ιστορία. Ο νικητής του πρώτου ελληνικού Master Chef μας εντυπωσίασε το 2010 με τις μαγειρικές του δεξιότητες αλλά και με την εμφάνισή του, συμπεριλαμβανομένων των τατουάζ. Μα ποιος σωστός μάγειρας που σέβεται τον εαυτό του δεν έχει τατού (βλ. Αλέρτας, Σκαρμούτσος και πολλοί ακόμα); Τότε σίγα σιγά αρχίσαμε να καταλαβαίνουμε ότι τα τατού… are a thing για τους σεφ, ακόμα κι αν κανονικά δεν επιτρέπεται να έχουν. Πετρετζίκης είναι αυτός, σου «πάει» η καρδιά να του πεις τίποτα;

Υ.Γ. Μας βγήκε η «πίστη» (φτου μας μέρες που είναι) να βρούμε μια φωτογραφία στο Instagram του σεφ που να φαίνονται τα περισσότερα από τα τατού. Οι περισσότερες φωτογραφίες είναι γαστρονομικά «αριστουργήματα».. λαχταριστά γλυκά, σνακ και πεντανόστιμα φαγητά. Άκη, αμάν, έχουμε ένα έργο να επιτελέσουμε!

Σειρά έχει ο Γιώργος Μαυρίδης του οποίου το σώμα είναι ένα «έργο τέχνης». Ε μην τρελαθούμε τώρα, αν δεν είναι ένας tattoo artist«τίγκα» στα τατού, τότε ποιος θα είναι τελοσπάντων; Ο παρουσιαστής του World Party δεν χρειάζεται να κάνει πολύ κόπο για να φανούν τα τατού αφού είναι «εξαπλωμένα» στα χέρια του και στο λαιμό του.

«Η ζωή θέλει χρώμα» είναι το μότο του… Steve Μιλάτου και στην περίπτωσή του το μαύρο. Είναι περιττό να πούμε ότι είναι μοντέλο.. «φωνάζει» από μακριά. Το μικρό αυτό αγόρι (23 χρονών μόνο παρακαλώ, τρέξτε…) έχει δώσει «πόνο» και έχει πάρει φυσικά από όλες τις βελόνες που τον έχουν τσιμπήσει για να έχει αυτό το αποτέλεσμα. Τον Steve τον μάθαμε καλύτερα από τη φετινή του συνεργασία με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο «Σπίτι μου σπιτάκι μου» στον Alpha.

Ας περάσουμε για λίγο στον χώρο του ποδοσφαίρου. Εντάξει.. τα λόγια είναι περιττά. Πόσες δεν παρακολουθήσατε τους αγώνες της Εθνικής το 2014, ενώ δεν «σκαμπάζετε» τίποτα από ποδόσφαιρο, για να θαυμάσετε τον Παναγιώτη Κονέ, ελπίζοντας πως κάποια στιγμή θα «πετάξει» την ιδρωμένη του φανέλα; Δε θέλουμε απάντηση, την ξέρουμε! Για να μην τα πολυλογούμε, το hot κορμί τουμεσοεπιθετικού (τι σας λέμε τώρα ε;) που θέλατε να απολαύσετε πάει σετ με κάτι ευφάνταστα τατού. Προσφορά του καταστήματος.. και δε σας «χάλασε».

Το επόμενο ποδοσφαιρικό αγόρι είναι ο Μιχάλης Σηφάκης. Ο τερματοφύλακας περπατάει και προκαλεί σεισμούς πολλών ρίχτερ. Ταλαντούχος, εμφανίσιμος, τατουόφιλος (δικιά μας λέξη).. αυτά τα τρία «συστατικά» ανακατεύτηκαν και βγήκε ο Μιχάλης μας.Ένα «πλάγιο» σας ήρθε έτσι;

Υ.Γ.: Αυτά τα περιστέρια στο στήθος πήγαν και τα έκαναν μαζί με τον Κονέ;

Τελευταίος αλλά όχι καταϊδρωμένος είναι ο… μην τσιρίξετε, μη φωνάξετε… ο Stan. Ο τραγουδιστής είναι πολύ αγαπητός πανάθεμα τα τατού του. Με λίγα τον γνωρίσαμε, αλλά συνέχισε ακάθεκτος. Τόσες ιδέες που τις βρήκε;

Ελπίζουμε να το απολαύσατε!

seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: