Οι νέες αποκαλύψεις για το σκάνδαλο Μπλάτερ και το FBI

Νέα στοιχεία έρχονται στην επιφάνεια σχετικά με την εμπλοκή του Ζεπ Μπλάτερ στα σκάνδαλα της FIFA, σε ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί απόψε από το BBC, με τον Ελβετό παράγοντα να βρίσκεται παράλληλα και στο μικροσκόπιο του FBI για το ρόλο που διαδραμάτισε σε υπόθεση δωροδοκίας ύψους 100 εκ. δολαρίων, την εποχή Χαβελάνζε.

Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα θα προβληθούν σήμερα, η νίκη του Κατάρ για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022, κόστισε… 160 εκατ.ευρώ, δηλαδή έξι φορές το ποσό που διέθεσε η Αγγλία απλά και μόνο για την υποψηφιότητά της για το τουρνουά του 2018! Οι ισχυρισμοί, ενισχύονται από τον πρώην πρόεδρο της FA, Λόρδο Τρίσμαν, ο οποίος με τη σειρά του επικαλείται πηγές από τις ποδοσφαιρικές αρχές της Αγγλίας.
Μάλιστα, όπως αποκαλύπτουν οι Άγγλοι, το FBI μελετάει τον ρόλο του Μπλάτερ σε σκάνδαλο δωροδοκίας ύψους 100 εκατομμυρίων δολαρίων τα οποία δόθηκαν από την αθλητική εταιρία μάρκετινγκ ISL στα υψηλόβαθμα στελέχη της FIFA, Ζοάο Χαβελάνζε και Ρικάρντο Τεξέιρα για την εξασφάλιση ιδιαίτερα επικερδών τηλεοπτικών και εμπορικών συμφωνιών.

Action24.gr-Athlitika

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: