Οι επιβάτες ενός αεροπλάνου αποκοιμήθηκαν κατά τη διάρκεια της πτήσης και ξύπνησαν με μια εντελώς απροσδόκητη χριστουγεννιάτικη έκπληξη

Όλος ο κόσμος ψάχνει για καλές τιμές στα αεροπορικά εισιτήρια, ειδικά όταν η πτήση είναι κοντά στην περίοδο των εορτών. Οι πτήσεις την περίοδο των Χριστουγέννων είναι πάντα πολύ ακριβές επειδή πολλοί άνθρωποι ταξιδεύουν για να κάνουν γιορτές με τις οικογένειές τους. Η WestJet, μια οικονομική αεροπορική εταιρεία, είναι γνωστή για τις προσφορές της και τις χαμηλές της τιμές, και πρόσφατα έκανε κάτι που θα σας αφήσει άναυδους!

Αρχικά, ζητήθηκε στους επιβάτες της τυχερής πτήσης της WestJet να συνομιλήσουν με τον Άγιο Βασίλη, πριν επιβιβαστούν στην πτήση τους. Σε αυτή τη συζήτηση, κάθε επιβάτης ρωτήθηκε τι θέλει για τα Χριστούγεννα. Για παράδειγμα, ένα παιδί ζητά ένα τρένο Choo-Choo, μια οικογένεια ζητά για μια τελευταίας τεχνολογίας τηλεόραση, και ένα άλλο αγόρι ζητάει ένα τάμπλετ. Δεν ήξεραν, όμως, ότι μια γλυκιά έκπληξη τους περίμενε στο τέλος της πτήσης τους.

Το προσωπικό της εταιρείας αγόρασε για τον κάθε ένα επιβάτη το δώρο που ήθελε! Υπάρχει καλύτερη έκπληξη απ’ αυτήν;

Originally posted 2016-12-29 17:20:02.

Viral news

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: