Οι εξελίξεις θα εξαρτηθούν από τις αλλαγές της ΕΠΟ…


Περίπου μία ώρα διήρκεσε η… έκτακτη συνάντηση του Σταύρου Κοντονή με τους αντιπροσώπους των διεθνών ομοσπονδιών, οι οποίοι αποχώρησαν από το υπουργείο χωρίς να κάνουν δηλώσεις.

Μπορεί, λοιπόν, να συμφώνησαν ότι δεν πρέπει να διαρρεύσει τίποτα από τη συζήτηση, ωστόσο θεωρείται βέβαιο ότι τα πάντα θα κριθούν από τις αποφάσεις που θα πάρει η ΕΠΟ στο προγραμματισμένο Δ.Σ. στις 15.00.

Εάν η ομοσπονδία τηρήσει τα φερόμενα ως συμφωνηθέντα (την απόσυρση δηλαδή της απόφασης για τους τακτικούς δικαστές και την έκπτωση των μελών του Δ.Σ. που παραπέμπονται), έχει καλώς.

Σε περίπτωση ωστόσο που δεν φανεί συνεπής σε αυτά ή σε ένα από αυτά, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί, ακόμη και το ενδεχόμενο να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Υπάρχουν πληροφορίες μέσα από την ΕΠΟ που αναφέρουν πως οι 6 υπόδικοι που είναι κατηγορούμενοι για την «Κάρτα Υγείας» και αρνούνταν να εφαρμόσουν τον νόμο σκέφτονται, πλέον, τη λύση της παραίτησης.

Οι Γιώργος Γκιρτζίκης (πρόεδρος ΕΠΟ), Βαγγέλης Τοπολιάτης (αναπληρωτής πρόεδρος), Βαγγέλης Μαζαράκης (β’ αντιπρόεδρος), Γιώργος Καραμελίδης (μέλος και πρόεδρος της ΚΕΔ), Γιάννης Οικονομίδης (μέλος) και Νίκος Προύντζος (μέλος), μπροστά στη λαϊκή κατακραυγή και το γεγονός πως είναι δακτυλοδεικτούμενοι σε όλη την κοινωνία, φαίνεται πως βρήκαν τη λύση με ηρωική έξοδο.

Οι απεσταλμένοι της FIFA και της UEFA δεν έκρυψαν τον εκνευρισμό και την οργή τους για τη στάση της ΕΠΟ, όταν τους ενημέρωσαν -στα όρθια!- για την ακύρωση της σύσκεψης κορυφής για τη διαιτησία.

 «Δεν υπάρχει συνάντηση! Είμαστε το ίδιο έκπληκτοι με εσάς. Δεν ξέρουμε τι να πούμε… Η ΕΠΟ μας είπε ότι αρνείται να κάνει οποιαδήποτε αλλαγή στο καταστατικό της, κάτι που χρειάζεται ώστε να γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές στο θέμα της διαιτησίας. Η ΕΠΟ αρνείται οποιαδήποτε αλλαγή! Σας ζητάμε συγγνώμη για αυτήν την εξέλιξη. Αποχωρούμε και θα πάμε στη βάση μας για να συζητήσουμε με τα αρμόδια όργανά μας και να πάρουμε τις αποφάσεις μας για το ελληνικό ποδόσφαιρο» είπε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της διεθνούς αντιπροσωπείας Κωστάκης Κουτσοκούμνης στους παράγοντες των ΠΑΕ που τον άκουγαν εμβρόντητοι!


Πηγή:Zougla.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: