Ημερήσια πρόβλεψη για τα ζώδια: Κυριακή 6 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Μερικές φορές το μυαλό παίζει παράξενα παιχνίδια. Για ασήμαντες αφορμές αρχίζεις να υποπτεύεσαι αγαπημένους σου ανθρώπους, αρχίζεις να γίνεσαι επιφυλακτικός χωρίς λόγο και να δημιουργείς σενάρια που αγγίζουν την επιστημονική φαντασία. Πάρ’ το αλλιώς. 

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Έχεις αρχίσει να κάνεις ένα σενάριο ευτυχίας στο μυαλό σου το οποίο προσπαθείς να ακολουθήσεις κατά γράμμα για να πετύχεις την ιδανική κατάσταση που έχεις φτιάξει στο μυαλό σου. Όμως, η ζωή θέλει και αυθορμητισμό. Μην τα βάζεις όλα σε κουτάκια.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Μετά την ένταση έρχεται η ηρεμία και μια απολαυστική μέρα με τους αγαπημένους σου. Άφησε στην άκρη τις σκοτούρες τις δουλειάς, τουλάχιστον για τη σημερινή μέρα και προσπάθησε να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Το έχεις πολύ μεγάλη ανάγκη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Μέρες σαν τη σημερινή, αισθάνεσαι να πνίγεσαι από τη ρουτίνα που σε έχει καταπιεί τους τελευταίους μήνες και αναζητάς κάτι να σε ξεσηκώσει και να σε συνεπάρει. Μην αφήσεις τον εαυτό σου, όμως, να παρασυρθεί από την ανάγκη αυτή που μπορεί να σου δημιουργήσει τεχνητούς ενθουσιασμούς.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Τον τελευταίο καιρός έχεις βρεθείς περισσότερες από μια φορές μπροστά στην προοπτική ενός τέλους. Είτε σε μια φιλική ή ερωτική σχέση, είτε σε κάποιες επαγγελματικές συνεργασίες. Να θυμάσαι πως μέσα από ένα τέλος πάντοτε έρχεται μια νέα αρχή. Οι κύκλοι είναι για να κλείνουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Αν είσαι σε σχέση το έτερον ήμισυ αρχίζει να σε πιέζει να κάνετε επιτέλους το επόμενο βήμα στη σχέση. Μην σε πιάνει η γνωστή παρθενίσια σου αλλεργία στη μονιμότητα γιατί ίσως με την αντίδρασή σου χάσεις έναν σημαντικό άνθρωπο από τη ζωή σου. Ζύγισε τις καταστάσεις.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Μερικές φορές δεν είναι κακό να γίνεις όσο εγωιστής/εγωίστρια σου επιτρέπουν οι περιστάσεις, εφόσον είναι για να διαφυλάξεις το δίκιο και τα κεκτημένα σου. Άλλωστε είναι σε μια ιδιαίτερα γοητευτική φάση του εαυτού σου και τελικά κανένας δεν θα σε παρεξηγήσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Μέσα από κοινωνικές συναναστροφές έρχεται μια πολύ ενδιαφέρουσα επαγγελματική ευκαιρία που σε καιρούς κρίσης δείχνει πολλά υποσχόμενη. Μην λες πολλά, όμως, προτίμησε να αποδείξεις την αξία σου με πράξεις και όχι λόγια.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Οι ξερόλες είναι το χειρότερο σου όπως και οι ισχυρογνώμονες χωρίς επιχειρήματα και σήμερα θα βρεθείς αντιμέτωπος με μια τέτοια κατάσταση αγαπητέ τοξότη. Επιστράτευσε το γνωστό σου ζεν ταξιδιάρικο πνεύμα και ξεπέρασε την ένταση. Άλλωστε, είναι μια όμορφη Κυριακή που αξίζει να απολαύσεις με την παρέα σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Θέλεις την ειλικρίνεια στις σχέσεις και το ξεκαθάρισμα των παρεξηγήσεων όταν αυτές εμφανίζονται, όμως να θυμάσαι πως δεν είναι όλοι οι άνθρωποι όπως εσύ. Για να διαχειριστείς μια κατάσταση δεν χρειάζεται πάντα κατά μέτωπο επίθεση, αλλά και λίγη διπλωματία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Είσαι από τους ανθρώπους που αγαπά να πατάει γερά στα δικά του πόδια, κάτι που επιδιώκεις από πολύ μικρή ηλικία. Από αυτούς που δεν τους αρέσει να παραπονιούνται και να ζητάνε, όπως επίσης ούτε και να χρωστάνε χάρες. Αυτές τις μέρες, λοιπόν, νιώθεις πως έχεις ανάγκη κάπου να στραφείς για βοήθεια, αλλά αυτό σου φέρνει ένα βάρος.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Άγχος για τη δουλειά! Η επικοινωνία με τους γύρω σου είναι φορτισμένη με μια επιθετικότητα και αυτό σε τσιτώνει ακόμα περισσότερο. Και μέσα σ
ʼόλααυτά έχεις μια διαίσθησηπωςπλησιάζειμιαριζικήαλλαγήστηνκαθημερινότητασου. Δώσετηςλίγοχρόνοναξεδιαλύνει…

Καλημέρα!

Πηγή: faysbook.gr

zwdia,imerisia,provlepsi

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: