Οδηγός Αγοράς: Όλα τα φορέματα που μπορείς να αγοράσεις τώρα με έκπτωση από ελληνικά brands

Οδηγός Αγοράς: Όλα τα φορέματα που μπορείς να αγοράσεις τώρα με έκπτωση από ελληνικά brands

Αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος για να αγοράσεις στη μισή τιμή τα φουστάνια των ονείρων σου.

Oι εκπτώσεις έχουν επισήμως ξεκινήσει εδώ και μία εβδομάδα, τα καταστήματα έχουν ανοίξει με ειδικούς κανόνες -μήνυμα με τον κωδικό 2 στο 13033 και παραμονή εκτός σπιτιού έως δύο ώρες- και τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας με συγκεκριμένα άτομα εντός των χώρων τους σύμφωνα με τα τετραγωνικά τους και η σεζόν συνεχίζεται κανονικά. Τι σημαίνει αυτό; Πώς τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία να αποκτήσουμε τα πιο αιθέρια, τα πιο κολακευτικά και τα πιο κομψά φορέματα από τα αγαπημένα μας, ελληνικά designer brands στις πιο «έξυπνες» τιμές.

Floral, μονόχρωμα, από βελούδο, μετάξι, από βισκόζη, πλεκτά ή βαμβακερά τα made in Greece φορέματα που θα δεις παρακάτω δεν θα σου φανούν χρήσιμα μόνο αυτόν τον χειμώνα που -ας το παραδεχτούμε- η κοινωνική ζωή εν μέσω πανδημίας δεν είναι το φόρτε μας, αλλά θα τα φορέσεις με τον ίδιο ζήλο και του χρόνου που τα πράγματα θα έχουν επιστρέψει σε μία κανονικότητα.

Άρπαξε όμως την ευκαιρία και κάνε δικό σου τώρα το σχέδιο που σου αρέσει, σκέψου τα παπούτσια, το παλτό, την τσάντα, ακόμα και το μακιγιάζ ή τα μαλλιά που σκοπεύεις να κάνεις όταν το φορέσεις και βάλε ένα στυλάτο κομμάτι στην ντουλάπα σου. Γιατί αν δεν φτιάξεις μία ολοκληρωμένη γκαρνταρόμπα τώρα στις εκπτώσεις, πότε θα το κάνεις; Καλά Ψώνια!
 Σήμερα όλες οι Influencers φοράνε αυτό το παλτό που κοστίζει μόνο 38 Ευρώ

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: