Οδηγός αγοράς: 7 mini φούστες που μπορείς να φοράς από το πρωί ως το βράδυ

Αν ακόμα δεν έχεις καταφέρει να δώσεις την ευκαιρία που της αξίζει σε μία mini φούστα, εδώ σου έχω 7 προτάσεις από διαφορετικές εκδοχές που όλες τους είναι ικανές να φορεθούν από το πρωί ως το βράδυ.

Μία πλισέ μαύρη φούστα κάθε άλλο παρά περιττή είναι στη συλλογή σου. Φοριέται με ένα t-shirt και τα sneakers σου αλλά και με τις over-the-knee μπότες και ένα glam top για τις βραδινές σου εξόδους.

Μία κλασική φούστα για σένα που θες να είσαι κομψή πρωί-βράδυ. Είναι πολύ εύκολη στου συνδυασμούς, τόσο αναφορικά με τα χρώματα, όσο και με τα διάφορα στιλ.

Μία girly εκδοχή της mini φούστας που μπορείς τη φορέσεις με ένα πλεκτό top στο γραφείο ή με ένα body σε μία πιο επίσημη περίσταση.

Minimal φούστα για να δημιουργήσεις τα πιο στιλάτα black & white outfits για όλες τις ώρες της ημέρας.

Το βελούδο έχει πλέον ξεφύγει από τα αυστηρά πλαίσια που το ήθελαν μόνο στα πιο επίσημα ρούχα. Μπορείς να το φοράς κάθε ώρα και οι συνδυασμοί που θα κάνεις θα το κάνουν ικανό να σταθεί σε κάθε περίσταση.

Μία εντυπωσιακή printed φούστα που θα σου δώσει φέτος πολλές ευκαιρίες για να δημιουργήσεις stylish outfits. Μπορείς να παίξεις με τα χρώματα, με τα prints ή απλά να τη συνδυάσεις με ένα μονόχρωμο top.

Το suede φέτος θα το δεις να φοριέται αρκετά, πρωί και βράδυ. Μπορείς να το ταιριάξεις με πλεκτά, με t-shirts και γενικότερα να το εντάξεις σε πολλά από τα outfits που θα χρειαστεί να κάνεις αυτή τη σεζόν.

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/camillecharriere

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: