Οδηγός Αγοράς: 10 ολόσωμες φόρμες για να κάνεις fashion statement φορώντας το πιο άνετο ρούχο

Οδηγός Αγοράς: 10 ολόσωμες φόρμες για να κάνεις fashion statement φορώντας το πιο άνετο ρούχο

Tα overalls θα γίνουν η νέα σου «στολή» για το φετινό καλοκαίρι.

Θες να φοράς όλη μέρα κάτι εντυπωσιακό, βολικό που να κολακεύει τις καμπύλες σου και να αναδεικνύει το προσωπικό σου στυλ; Θες να το φοράς με ζώνη στη μέση ή σκέτο; Με layering κοσμημάτων ή μόνο με το ρολόι σου; Με sneakers, booties ή εσπαντρίγιες; Τότε έκανες πολύ καλά που «μπήκες» στον συγκεκριμένο Οδηγό Αγοράς.

Τα jumpsuits, γνωστά ως ολόσωμες φόρμες αλλά και overalls, είναι αυτό ακριβώς που φαντάζεσαι όταν σκέφτεσαι την περιγραφή τους: ρούχα κομψά, βολικά και άνετα που αναλόγως τα παπούτσια, την τσάντα και τα αξεσουάρ που θα διαλέξεις για να τα συνδυάσεις, μπορούν να φορεθούν όλη την ημέρα. Η πολυχρηστικότητά τους τα κάνει απαραίτητα για τις καλοκαιρινές και τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις μας και επίσης τα κάνει «τον λευκό μας καμβά» πάνω στον οποίο μπορούμε να «ζωγραφίσουμε» πολλά διαφορετικά looks τα οποία ξεφεύγουν από τα κλισέ «φορεματάκια-φόρμες-jeans», αυτής της σεζόν που περάσαμε το μεγαλύτερο μέρος της μέσα στο σπίτι.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις τα πιο hot, νέα σχέδια σε ολόσωμες φόρμες που υπάρχουν στην αγορά ώστε να αποκτήσεις αυτήν που σου ταιριάζει και να τη φορέσεις με τέτοιο τρόπο που θα κάνει τη διαφορά. Είτε είναι μονόχρωμη, είτε εμπριμέ, μπορείς να κάνεις fashion statement όσες φορές και αν τη βάλεις αρκεί να το κάνεις με τους σωστούς τρόπους! Να χρησιμοποιήσεις τη φαντασία και να κάνεις αυτό το «ενιαίο» ρούχο να δείχνει μοναδικό σε κάθε περίσταση! Καλά Ψώνια!
 Screen Style: Όλα τα σοφιστικέ blazers που χρειάζεσαι για το επόμενο e-meeting σου

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: