ΟΑΣΘ: Άλλα 60 λεωφορεία στους δρόμους της Θεσσαλονίκης

Σε συνέντευξη τύπου την Παρασκευή, ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Στέλιος Παππάς, ανακοίνωσρ ότι ο Οργανισμός θα προχωρήσει στην επισκευή 50- 60 λεωφορείων αλλά και στην αναδιάρθρωση των γραμμών του.

Σύμφωνα με τον κ. Παππά, για να εξυπηρετηθούν οι πολίτες με ικανοποιητικό τρόπο, απαιτούνται 450-460 λεωφορεία και γι αυτό σε περίπου δύο με τρεις μήνες αναμένεται να γίνει η επισκευή 50- 60 λεωφορείων, καθώς η διοίκησή του έχει έρθει σε συνεννόηση με προμηθευτές για τα ανταλλακτικά.

Ο κ. Παππάς εξήγησε ότι η διοίκηση του Οργανισμού ήρθε σε συμβιβασμό με τους προμηθευτές, οι οποίοι είχαν σταματήσει να προμηθεύουν ανταλλακτικά και τα λεωφορεία θα επισκευαστούν.

Επίσης, θα αλλάξουν και τα δρομολόγια των γραμμών του ΟΑΣΘ. Ακόμη γίνονται συζητήσεις και δεν διευκρινίζεται ακόμη από πότε θα τεθεί σε ισχύ το σχέδιο.

“Πρέπει να ξανασχεδιάσουμε το σχέδιο των γραμμών. Ο ΟΑΣΘ εκτός από το μεταφορικό επιτελεί κι άλλο έργο. Πρέπει να γίνουν τα λεωφορεία πιο λειτουργικά για τους επιβάτες, να αποσυμφωρηθεί το κέντρο της πόλης και να δημιουργούνται λιγότερα προβλήματα στο κυκλοφοριακό αλλά και στη ρύπανση”, τόνισε ο κ. Παππάς.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: