Ο Χαντζαράς πρώτος στα Qualifications!

Tο πιο «εκρηκτικό» ξεκίνημα για μια μεγάλη μάχη στους Grand Finals των King of Europe και King of Nations Pro Series σήμερα  στην πίστα των Σερρών. Ο  Χρήστος Χαντζαράς, κέρδισε χθες τα Qualifications της PRO μπροστά απο τον Yves Meyer και τον Daigo Saito! 

Ο Έλληνας οδηγός, νικητής στον αντίστοιχο περσινό μεγάλο τελικό των δύο θεσμών στις Σέρρες, κέρδισε τα Qualifications συγκεντρώνοντας 91,43 βαθμούς, έναντι των 89,02 του Meyer και των 88,46 του Daigo Saito — αφήνωντας έτσι υποσχέσεις για μια συναρπαστική μάχη αύριο με τον Ιάπωνα υπεραστέρα του παγκόσμιου Drift.

Από τους πρωτοπόρους του Κing of Europe, ο  Marco Zakoruil έφτασε ως την 4η θέση, ενώ ο Rick Van Goethem έμεινε 22ος, ενώ από πλευράς ελληνισμού οι Άνδρος Αντωνίου και Σταύρος Γρύλλης κατάφεραν να μπουν στην πρώτη δεκάδα. Στην Pro2 επικεφαλής ήταν ο Pavlin Penev, ενώ πρώτοι Έλληνες ήταν οι Αντώνης Ασμανίδης και Χρήστος Σαΐτας στην 3η και 4η θέση.

Η μεγάλη στιγμή των τελικών του Ευρωπαϊκού King of Europe και παγκόσμιου King of Nations ξεκινά σήμερα  Κυριακή στις 14:00.

Θα προηγηθούν στις 10:00 οι δοκιμές όλων των οδηγών, στις 12:00 το Top16 της Pro2 και στις 13:30 το Top8 της Pro2.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε διαδικτυακά τον αγώνα από τα εξής μέσα:

LIVE Streaming: https://goo.gl/EcdH43 (14:00)

LIVE Αποτελέσματα: http://results.kingofeurope.net

Multimedia: www.facebook.com/koedrift

Ο Χαντζαράς πρώτος στα Qualifications! gr.

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: