Ο Τζιμπούρ… αλλάζει τον Αραβίδη

Στο χθεσινό ματς με την Καλλονή ο Πογιέτ δοκίμασε, στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, το 4-4-2 με τους Τζιμπούρ και Αραβίδη να παίζουν στην επίθεση.

Το ευχάριστο για την ΑΕΚ είναι πως σκόραραν και οι δυο της επιθετικοί, με τον Αραβίδη να βρίσκει δύο φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα και τον Αλγερινό μία. Βλέποντας τους αριθμούς, αλλά έχοντας στο μυαλό την αγωνιστική εικόνα του Αραβίδη, η παρουσία του Τζιμπούρ στην 11άδα μεταμορφώνει προς το καλύτερο τον Έλληνα διεθνή.
Γενικά, ο Αραβίδης αν και έχει παίξει στα περισσότερα παιχνίδια ως καθαρός επιθετικός δεν έχει πολλές τελικές προσπάθειες για γκολ. Σε δύο ματς ως τώρα είχε τις περισσότερες: Χθες κόντρα στην Καλλονή και την πρεμιέρα με τον Πλατανιά. Στα δυο αυτά ματς όχι μόνο βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα, αλλά είχε και από τρεις τελικές. Κοινός παρονομαστής των δυο αυτών αγώνων; Η παρουσία του Τζιμπούρ στο αρχικό σχήμα!

Φαίνεται πως ο Αραβίδης νιώθει πιο απελευθερωμένος έχοντας τον Τζιμπούρ κοντά του. Χθες, έπαιξε δίπλα του, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος έπαιξε αρχικά ως αριστερό εξτρέμ και όταν βγήκε ο Τζιμπούρ πήγε στην κορυφή. Με τον Τζιμπούρ στην 11άδα ο Αραβίδης μοιράζεται το… ξύλο, βρίσκει περισσότερους χώρους και δεν νιώθει το «βάρος» ότι η επίθεση τα περιμένει όλα απ” αυτόν. Ακόμη μια απόδειξη ότι έπραξε λάθος η ΑΕΚ που άφησε μόνο του τον Αραβίδη στην επίθεση, όταν τραυματίστηκε και έμεινε εκτός για 2,5 μήνες ο Τζιμπούρ…

Action24.gr-Athlitika

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: