Ο Τζαβέλλας έσωσε τον ΠΑΟΚ

Το πρόσωπο του Ίγκορ Τούντορ να… ξεφυσάει δείχνοντας ανακουφισμένος για την εξέλιξη του αγώνα, μιλούσε από μόνο του. Ο ΠΑΟΚ με μια κεφαλιά του Τζαβέλλα κατάφερε να νικήσει τον Πανιώνιο με 2-1, πετυχαίνοντας μία σπουδαία νίκη, για ψυχολογικούς, αλλά και για βαθμολογικούς λόγους.

Ο ΠΑΟΚ ήταν καταιγιστικός στο δεύτερο ημίχρονο, «έκλεισε» τον Πανιώνιο στα καρέ του, συνήλθε γρήγορα από το γκολ της ισοφάρισης και συνέχισε το σερί των πετυχημένων αποτελεσμάτων.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά ενδιαφέρον στο πρώτο ημίχρονο και, αν και, δεν είχε πολλές κλασικές ευκαιρίες, οι δύο ομάδες έπαιξαν σχετικά καλό ποδόσφαιρο. Βέβαια ο ΠΑΟΚ είχε τον απόλυτο έλεγχο και την κατοχή της μπάλας και μάλιστα κατάφερε να βρεθεί μπροστά στο σκορ αρκετά νωρίς και πιο συγκεκριμένα μόλις στο 11’ με τον Μακ.

Οι γηπεδούχοι διατήρησαν τον έλεγχο της αναμέτρησης, ωστόσο ο Πανιώνιος κέρδισε μέτρα στο γήπεδο και κυρίως με τον Μπουμάλ άρχισε να δημιουργεί επικίνδυνες στιγμές στα καρέ του ΠΑΟΚ. Πάντως μεγάλη ευκαιρία δε χάθηκε και όσα σουτ έγιναν προς την εστία του Γλύκου, ήταν έφευγαν άουτ, είτε ήταν εύκολη… λεία στα χέρια του γκολκίπερ του ΠΑΟΚ.

Με το καλημέρα στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Οικονόμου. Προηγήθηκε μαρκάρισμα του Μαλεζά στον Ανσαριφάρντ, το οποίο οι γηπεδούχοι θεώρησαν… καθαρό.

Πριν συμπληρωθεί μια ώρα αγώνα, ο Ίγκορ Τούντορ… ανακάτεψε την τράπουλα «κλείνοντας» τις αλλαγές του. Έριξε στο παιχνίδι τους Σάμπο και Κωνσταντινίδη (είχε προηγηθεί και η αναγκαστική αντικατάσταση του Γκολάσα από τον Κάτσε). Με… φρέσκα πόδια στο γήπεδο, ο Δικέφαλος άρχισε νε επιτίθεται κατά κύματα, την ώρα που οι «κυανέρυθροι» κλείστηκαν στα καρέ τους για να κρατήσουν τον βαθμό.

Και η λύτρωση ήρθε στο 78’, όταν ο δεξιός οπισθοφύλακας έκανε τη σέντρα και ο αριστερός με κεφαλιά έβαλε και πάλι μπροστά στο σκορ τον ΠΑΟΚ, με 2-1, το οποίο έμεινε μέχρι το φινάλε αφού ο Πανιώνιος δεν μπόρεσε ποτέ να αντιδράσει.

Action24.gr-Athlitika

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: