Ο Τραμπ μετά το δικαστήριο… κέρασε σε κουβανέζικο εστιατόριο: Του ευχήθηκαν για τα γενέθλια του – Δείτε βίντεο

Ο Ντόναλντ Τραμπ αφού άκουσε τις 37 κατηγορίες που τον βαρύνουν για τη διαχείριση απόρρητων εγγράφων, δήλωσε αθώος και μετά την αποχώρηση του από το Περιφερειακό Δικαστήριο των Ηνωμένων Πολιτειών στο Μαϊάμι, καθ’ οδόν για το αεροδρόμιο έκανε μια στάση στο γνωστό κουβανέζικο εστιατόριο «Versailles» στη «Μικρή Αβάνα».

Εκεί τον υποδέχθηκαν με ιδιαίτερη θέρμη τόσο οι υποστηρικτές του, όσο και οι πελάτες του διάσημου εστιατορίου, με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ να εκμεταλλεύεται την ευκαιρία να βρεθεί μπροστά στις κάμερες και να συνδεθεί με το συγκεντρωμένο πλήθος.

Ο Τραμπ τους χαιρέτησε και εκείνοι του τραγούδησαν το «Happy Birthday» και του ευχήθηκαν για τα γενέθλια του, καθώς σήμερα (14/6) κλείνει τα 77 του χρόνια.

Την ώρα που του τραγουδούσαν τα χρόνια πολλά, ο Τραμπ είπε: «Έχουμε μια κυβέρνηση που είναι εκτός ελέγχου», ενώ εμφανώς συγκινημένος από την υποστήριξη, χαμογέλασε και χαρακτήρισε το συγκεντρωμένο πλήθος «υπέροχη ομάδα».

Ο Τραμπ υποσχέθηκε επίσης «φαγητό για όλους» και στη συνέχεια τράβηξε μια φωτογραφία με τον Αμερικανοκουβανό μαχητή MMA Χόρχε Μασβιντάλ, τον οποίο επαίνεσε ως «μεγάλο πρωταθλητή» και κάλεσε τους υπόλοιπους να μην δοκιμάσουν να παλέψουν μαζί του.

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: