Ο Τομ Χάρντι «κόβει» δημοσιογράφο που τον ρωτά για την σeξουαλικότητά του (photos)

Ο Τομ Χάρντι «κόβει» δημοσιογράφο που τον ρωτά για την σeξουαλικότητά του (photos)

Ο Τομ Χάρντι «κόβει» δημοσιογράφο που τον ρωτά για την σeξουαλικότητά του (photos)

Δεν πάνε μερικές μέρες, όπου το γύρο του διαδικτύου έκανε το βίντεο της Σερένα Ουίλλιαμς, η οποία εμφανώς βαριεστημένα σε συνέντευξη τύπου έλεγε κατάμουτρα σε δημοσιογράφο πως βαριέται όταν αναγκάζεται να απαντά σε πανομοιότυπες ερωτήσεις, και δει όταν είναι κουρασμένη. Λίγες μέρες μετά ένα παρόμοιο βίντεο βλέπει το φως της δημοσιότητας με πρωταγωνιστή τον ηθοποιό, Τομ Χάρντι, ο οποίος δεν βαριέται αλλά σαστίζει κι εκνευρίζεται , όταν δημοσιογράφος αποφασίζει να τον ρωτήσει για την σeξουαλικότητά του.

Συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου που έδινε στο Διεθνές Φεστιβάλ του Τορόντο για την νέα του ταινία «Legend», ο ρεπόρτερ Γκρέϊεμ Κόλμαν, από το site Daily Xtra, συνέκρινε τον χαρακτήρα που υποδύεται ο 37χρονος σταρ στην νέα του ταινία, με σχετικές δηλώσεις που είχε κάνει ο Χάρντι το 2008, λέγοντας τότε ότι «φυσικά και είχα σχέσεις με άνδρες. Ηθοποιός είμαι. Έχω παίξει με τα πάντα και με όλους».

Για την ακρίβεια, η ερώτηση του δημοσιογράφου στη συνέντευξη Τύπου, ήταν: «Στην ταινία, υποδύεστε τον Ρόνι ο οποίος είναι πολύ ανοιχτός με την σeξουαλικότητα του. Εσείς πάλι, σε δηλώσεις που είχατε κάνει στο παρελθόν, αφήσατε υπονοούμενα για την σeξουαλικότητα σας. Το βρίσκετε δύσκολο για τους celebrities να μιλούν ανοιχτά για τον σeξουαλικό προσανατολισμό τους;»

Ακούγοντας την ερώτηση ο Χάρντι, διακόπτει τον δημοσιογράφο για να τον ρωτήσει: «Τι στο καλό μου λες; Ποια ακριβώς είναι η ερώτηση σου;». Όταν ο δημοσιογράφος επαναλαμβάνει ο 37χρονος αστέρας τείνει να διευκρινίσει Όχι δεν είναι δύσκολο οι σταρ να μιλούν για την σeξουαλικότητά τους. Μήπως όμως αναφέρεσαι στη δική μου σeξουαλικότητα»;

Με τον ρεπόρτερ να απαντά «βεβαίως» ο ηθοποιός «κόβει» τη σύνδεση, διερωτώμενος στο μικρόφωνο «γιατί».

Ο 37χρονος ηθοποιός είναι σήμερα παντρεμένος με την βρετανίδα ηθοποιό Σαρλότ Ρίλεϊ, η οποία είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί, ενώ διατηρεί κι έναν 7χρονο γιο από προηγούμενη σχέση του. Στο μακρινό παρελθόν μάλιστα έχει υπάρξει και παντρεμένος με την Σάρα Γουόρντ μέχρι το 2004, όπου δήλωσαν το διαζύγιό τους.

Όσο για τις δηλώσεις του 2008; Το 2011 σε συνέντευξη του στο «Marie Claire» βγήκε και τις διέψευσε, λέγοντας πως όσα είχε πει, παρερμηνεύτηκαν και αποδόθηκαν λάθος.

httpv:http://www.dailymail.co.uk/watch?v=video/1213810.html

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: