Ο Ρουβίκωνας πίσω από την επίθεση με μπογιές στα γραφεία του ΣΕΒ


Με ένα κείμενο 376 λέξεων το οποίο δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα athens.indymedia.org η αναρχική συλλογικότητα του Ρουβίκωνα ανέλαβε πριν από λίγα λεπτά τη ευθύνη για την επίθεση με μπογιές που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα στα γραφεία του ΣΕΒ στο κέντρο της Αθήνας.

«Για την σημερινή δράση αφορμή στάθηκε η πρόσφατη δήλωση του προέδρου του ΣΕΒ ότι είναι ανάγκη να καταργηθεί η νομική κατοχύρωση του κατωτάτου μισθού, δήλωση που έλαβε χώρα λίγα εικοσιτετράωρα μετά την εκλογική νίκη του εκλεκτού των αρίστων Κ. Μητσοτάκη.

Εμείς λοιπόν τους ακούσαμε και σηκώνουμε το γάντι.

Οι αιτίες και οι λόγοι που ο κάθε ένας/μια από εμάς των από τα κάτω έχει για να επιτεθεί στον ΣΕΒ, συμβολικά η και πραγματικά είναι αναρίθμητες, αλλά ταυτόχρονα απλές στην εξήγηση τους» αναφέρει το κείμενο και στη συνέχεια εξηγούνται αναλυτικά οι λόγοι για τους οποίους ασκούν σκληρή κριτική στο Σύνδεσμο Ελλήνων Βιομηχάνων.

Την ίδια ώρα, όπως έγινε γνωστό, από αστυνομικές πηγές, από την ευρύτερη περιοχή έχουν γίνει τρεις προσαγωγές και εξετάζεται η συμμετοχή τους στην επίθεση.

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: