O Michael Lohscheller στο Διοικητικό Συμβούλιο του Groupe PSA

Το Εποπτικό Συμβούλιο αποφάσισε το διορισμό του Michael Lohscheller, Chief Executive Officer (CEO) της Opel, ως μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου με ισχύ από 1ης Σεπτεμβρίου, 2019 μέχρι τη λήξη της θητείας του Δ.Σ., στις 2 Απριλίου 2021. Διαδέχεται τον Jean — Christophe Quémard, Executive Vice President, Director Middle-East & Africa. Το Εποπτικό Συμβούλιο εκφράζει τις ευχαριστίες του στον Jean-Christophe Quémard για τη σημαντική συμβολή του στο Διοικητικό Συμβούλιο από το 2012. Ο ίδιος παραμένει μέλος της Παγκόσμιας Εκτελεστικής.

Ο διορισμός του Michael Lohscheller στο Δ.Σ. επιβεβαιώνει τη σημασία της ένταξης της Opel Vauxhall στο Groupe PSA. Ως νέο μέλος, θα φέρει στο Διοικητικό Συμβούλιο τη διεθνή εμπειρία που απέκτησε από αρκετές εταιρείες ΟΕΜ, καθώς και τις ειδικές γνώσεις του σε θέματα χρηματοοικονομικής φύσεως, εμπορίου και logistics.

Πριν προσχωρήσει στην Opel το Σεπτέμβριο του 2012, ο Michael Lohscheller διετέλεσε Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος(Executive Vice President) και CFO του Volkswagen Group of America, όπου ηγήθηκε μιας επιτυχημένης ανάκαμψης.

Κατά τη διάρκεια της 20ετούς καριέρας του, ο Lohscheller εργάστηκε σε διάφορες εταιρείες αυτοκινήτων, παρέχοντας ποικίλες υπηρεσίες από υπεύθυνες θέσεις του χρηματοοικονομικού τομέα. π.χ. μάρκετινγκ και πωλήσεις, αγορές και logistics.

O Michael Lohscheller στο Διοικητικό Συμβούλιο του Groupe PSA gr.

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: