«Ο κόσμος αποδοκίμασε για την εμφάνιση, όχι για τον αποκλεισμό»

Ο Ολυμπιακός διεύρυνε το ρεκόρ νικών του στη Super League (14×14), αλλά η απόδοσή του στη νίκη (1-0) επί του Παναιτωλικού προκάλεσε τη δυσαρέσκεια ενός μέρους του κόσμου. Στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο Μάρκο Σίλβα τόνισε ότι η σημερινή απογοήτευση δεν σχετίζεται με τον αποκλεισμό από το Champions League, αλλά με την κακή εμφάνιση κόντρα στους Αγρινιώτες.

Ο Πορτογάλος υποστήριξε ότι η ομάδα του δεν θα χρειαστεί περισσότερες από δυο ή τρεις εβδομάδες για να ξαναβρεί τον καλό της… εαυτό.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Μάρκο Σίλβα:

«Δεν είναι δύσκολο να επανέλθουμε στις καλές εμφανίσεις. Βέβαια τίποτα δεν είναι εύκολο στο ποδόσφαιρο, αλλά πρέπει να δουλεύεις σκληρά. Όταν παίζεις στο Τσάμπιονς Λιγκ η κούραση φαίνεται. Σήμερα προσπαθήσαμε να φρεσκάρουμε την ομάδα μας κάνοντας αλλαγές στο αρχικό σχήμα, αλλά κάτι τέτοιο δεν φάνηκε. Η αλήθεια είναι ότι δεν ήμασταν καλοί, αλλά πήραμε μια σημαντική νίκη ύστερα από μια δύσκολη εβδομάδα. Δεν πιστεύω ότι η επιρροή του αποτελέσματος κόντρα στην Αρσεναλ θα διαρκέσει δυο ή τρεις εβδομάδες. Πιστεύω ότι μπορούμε να επιστρέψουμε νωρίτερα στις καλές εμφανίσεις.

Δεν θέλω να πω αν ξεχωρίζω κάποιους από τους παίκτες του αντιπάλου. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από τη δική μας απόδοση, δεν είχαμε ταχύτητα. Ημασταν αργοί, αλλά το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Θα μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα τέρματα, είχαμε τις ευκαιρίες.

Δεν είναι εύκολο να βρίσκουμε την ευκαιρία να χρησιμοποιούμε στην 11άδα τους Φορτούνη και Τσόρι, ταυτόχρονα. Σήμερα από τη χρησιμοποίησή τους είχαμε κάποια κέρδη, αλλά και ορισμένες απώλειες, όπως οι επιστροφές του Φορτούνη. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν μπορεί να τους ξαναδούμε μαζί.

Δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία ότι η απογοήτευση του κόσμου σχετίζεται με το σημερινό ματς και όχι με τον αποκλεισμό από την Αρσεναλ. Ολοι γνωρίζουν ότι αποκλειστήκαμε από την πρωτοπόρο του αγγλικού πρωταθλήματος. Από την αρχή ήταν δύσκολο να προκριθούμε από αυτόν τον όμιλο. Καταλαβαίνουμε ότι όταν η ομάδα παίζει καλά και κερδίζει είναι όλα καλά. Όταν δεν συμβαίνει αυτό, ο κόσμος δυσανασχετεί. Δεν παίξαμε όπως θέλαμε, αλλά το σημαντικό είναι ότι πετύχαμε μια ακόμη νίκη και αυτό κρατάμε.

Αποφάσισα σήμερα ότι ήθελα να κάνω δυο αλλαγές. Το γεγονός ότι μπορούμε να κάνουμε τρεις, δεν σημαίνει ότι πρέπει να τις κάνουμε πάντα. Αλλωστε, κάνοντας δυο αλλαγές τα πράγματα δεν άλλαξαν πολύ, οπότε θεωρήσαμε ότι αν γινόταν και Τρίτη δεν θα υπήρχε μεγάλη διαφορά.

Ηταν το τελευταίο μας ματς στο γήπεδό μας για το 2015. Θέλαμε να δώσουμε χαρά στους οπαδούς μας, δυστυχώς δεν το καταφέραμε. Ωστόσο, είμαι ικανοποιημένος από την τέλεια βαθμολογία της ομάδας. Θέλουμε να πάρουμε δυο νίκες στα παιχνίδια που απομένουν αυτή τη χρονιά».

* Στο «Γ. Καραϊσκάκης» κόπηκαν 15.102 εισιτήρια και εισπράχτηκαν 94.015 ευρώ.

Action24.gr-Athlitika

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: