Στην Πολωνία εγκαινίασε η Stellantis το νέο κόμβο εξέλιξης λογισμικού

Η Stellantis επεκτείνει το δίκτυο εξέλιξης λογισμικού που διαθέτει, εγκαινιάζοντας μια νέα εγκατάσταση στην Πολωνία, την όγδοη του είδους για τον Όμιλο σε παγκόσμια κλίμακα


2-500-000_FIAT-500_FCA Poland_Tychy_22-03-2021_Fot_Ireneusz KAZMIERCZAK.

Πρόσφατα εγκαινίασε το νέο κόμβο εξέλιξης λογισμικού που βρίσκεται μόλις 50χλμ. από το εργοστάσιο του Tychy, όπου κατασκευάζονται τα FIAT 500, Abarth 595/695, αλλά και το νέο Jeep Avenger.Ο νέος υπερσύγχρονος κόμβος θα απασχολεί 300 εργαζομένους και βρίσκεται στην περιοχή Gliwice, μόλις 50χλμ. από τη μονάδα παραγωγής Tychy του Ομίλου.

Το εργοστάσιο του Tychy αποτελεί μια από τις πλέον προηγμένες μονάδες του Ομίλου Stellantis σε παγκόσμια κλίμακα. Στις γραμμές παραγωγής του κατασκευάζονται τα FIAT 500, Abarth 595/695, ενώ πρόσφατα ξεκίνησε και η παραγωγή του Avenger, του πρώτου αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου της Jeep.

Οι τεχνολογίες αιχμής που εφαρμόζονται στο Tychy εξασφαλίζουν κορυφαία επίπεδα ποιότητας, ενώ χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι η μονάδα έχει παράδοση να αναλαμβάνει μοντέλα που έχουν κατακτήσει την κορυφαία διάκριση Car Of The Year, όπως συνέβη και στις αρχές τους έτους με το Jeep Avenger.

Η Stellantis σε συνεργασία με την GlobalLogic Inc., θα προχωρήσει με γρήγορους ρυθμούς στην πρόσληψη του απαραίτητου προσωπικού έτσι ώστε ο κόμβος να λειτουργήσει άμεσα, προσφέροντας τις υπηρεσίες του στις υπάρχουσες εγκαταστάσεις εξέλιξης του Ομίλου. Την ομάδα στην Πολωνία θα απασχολήσει κατά κύριο λόγο η εξέλιξη λογισμικού, εφαρμογών και συστημάτων αυτοματοποίησης των μεθόδων εξέλιξης.

Ο κ. Yves Bonnefont, Chief Software Officer της Stellantis δήλωσε :

«Τα εγκαίνια αυτού του νέου κόμβου εξέλιξης λογισμικού στην Πολωνία, αποτελούν ακόμα ένα σημαντικό βήμα στο πλαίσιο του στρατηγικού πλάνου Dare Forward 2030 του Ομίλου μας. Το λογισμικό παίζει καθοριστικό ρόλο στην πορεία μας ώστε να αποτελούμε ηγέτη στα προϊόντα, τις υπηρεσίες και την εμπειρία του πελάτη, αλλά και να πραγματοποιήσουμε τη δέσμευσή μας να πετύχουμε το στόχο της κλιματικής ουδετερότητας έως το 2028.»

Με τη νέα εγκατάσταση στην Πολωνία, η Stellantis πλέον έχει οκτώ κόμβους εξέλιξης λογισμικού σε επτά χώρες:

  • Βραζιλία: Pernambuco
  • Γαλλία: Poissy
  • Γερμανία: Rüsselsheim
  • Ινδία: Bengalûru και Hyderabad
  • Ιταλία: Turin
  • Πολωνία Gliwice
  • Η.Π.Α.: Auburn Hills, Michigan

Η ομάδα της Πολωνίας θα συμβάλει στη δημιουργία οχημάτων που θα προσφέρουν σειρά υπηρεσιών στους πελάτες, η εφαρμογή των οποίων θα μπορεί να πραγματοποιείται ακόμα και χρόνια μετά την αγορά του οχήματος.

Η στρατηγική της Stellantis για τις τεχνολογικές πλατφόρμες, οι οποίες θα μπορούν να εφαρμοστούν στα οχήματα με υπηρεσίες συνδεσιμότητας, θα επιτρέπει τη διάδραση του χρήστη με το όχημα και αναμένεται να αποφέρει περισσότερα από 20 δισεκατομμύρια ετήσιο τζίρο έως το 2030.

Επιμέλεια: Περικλής Χαλάτσης

Στην Πολωνία εγκαινίασε η Stellantis το νέο κόμβο εξέλιξης λογισμικού gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: