Ο Jean Paul Gaultier κυκλοφορεί vintage υπηρεσία ενοικίασης με iconic items από τα 80s και 90s

Ο οίκος ελπίζει να προσελκύσει νέο κοινό με τις ενοικιάσεις ρούχων του, όπως κορσέδες με κώνους στο στήθος και cage-style dresses.

Επισκέπτες στην υπηρεσία ενοικίασης του Jean Paul Gaultier θα μπορέσουν να νοικιάσουν ρούχα από ένα αρχείο που περιλαμβάνει περισσότερα από 30.000 κομμάτια. Η υπηρεσία, η οποία κυκλοφόρησε σήμερα (27/10), θα διαθέσει αρχικά προς ενοικίαση 30 ρούχα από το αρχείο των 30.000 κομματιών του Gaultier.

Ο Jean Paul Gaultier κυκλοφορεί vintage υπηρεσία ενοικίασης με iconic items από τα 80s και 90s

Η επιστροφή του στα ready-to-wear μετά από 6 χρόνια

Οι επιλογές θα ανανεώνονται με βάση τις τρέχουσες τάσεις και θα περιλαμβάνουν runway looks από τις δεκαετίες του 1980 και του 1990, όπως το cage dress και τον θρυλικό κορσέ με κώνους στο στήθος που φόρεσε η Madonna κατά τη διάρκεια της περιοδείας της, Blond Ambition (να θυμίσουμε πως πωλήθηκε το 2012 σε δημοπρασία για $52.000).

Πού κυμαίνονται οι τιμές

Με τιμές που κυμαίνονται από περίπου 150 € για ένα κασκόλ έως 700 € για τη βραχυπρόθεσμη ενοικίαση ενός βραδινού cage-style dress, ο Gaultier ελπίζει να κάνει προσβάσιμο το brand του σε ένα ευρύτερο κοινό και να δελεάσει μια νέα γενιά να δοκιμάσει τα ρούχα του.

Πώς το Vintage Jean Paul Gaultier έγινε η ανομολόγητη εμμονή των celebrities

Marketplace με μεταχειρισμένα ρούχα

Παράλληλα με την υπηρεσία ενοικίασης, ο οίκος θα κυκλοφορήσει και μια vintage κατηγορία, μέσω της οποίας οι επισκέπτες μπορούν να αγοράσουν μεταχειρισμένα items που φέρουν την υπογραφή του Gaultier. Μια συλλογή 50 vintage κομματιών που προέρχονται από μεταπωλητές θα είναι αρχικά διαθέσιμα προς πώληση στον ιστότοπο του brand.

Η απόφαση να κυκλοφορήσει την vintage υπηρεσία ενοικίασης ακολουθεί τη μεγάλη ζήτηση για ρούχα Gaultier σε second hand e-shops συμπεριλαμβανομένων των Vestiare Collective και Depop. Οι κορσέδες του γαλλικού οίκου είναι από τα πιο περιζήτητα vintage κομμάτια.

Συνέχισε παρακάτω για να δεις μερικά από τα αγαπημένα μας μεταχειρισμένα items του οίκου που συγκεντρώσαμε από το Vestiare Collective και το Depop.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: AP News

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: