Ο Φερστάπεν έκανε το καλύτερο δώρο στον εαυτό του!

Ο Μαξ Φερστάπεν ήταν ο μεγάλος νικητής του Grand Prix της Μαλαισίας!

Ο πιλότος της Red Bull, είχε γενέθλια το Σάββατο (30/9) και την Κυριακή έκανε το καλύτερο δώρο στον εαυτό του!

Ο Ολλανδός παρότι εκκινούσε από τη δεύτερη θέση, κατάφερε να προσπεράσει τον Λιούις Χάμιλτον και να δει πρώτος την καρό σημαία!

Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη στην καριέρα του Φερστάπεν!

Χαμόγελα και για τον Λιούις Χάμιλτον! Ο πιλότος της Mercedes παρότι τερμάτισε δεύτερος, αύξησε περισσότερο τη διαφορά του στη βαθμολογία των οδηγών από τον Σεμπάστιαν Φέτελ!

Ο Γερμανός, ο οποίος ξεκίνησε από την 20η θέση λόγω αλλαγής κινητήρα, κατάφερε να σκαρφαλώσει μέχρι την 4η, βλέποντας τον Λιούις να ξεφεύγει κι άλλο στη βαθμολογία.

Την τριάδα του βάθρου συμπλήρωσε ο Ντάνιελ Ρικιάρντο της Red Bull, ο οποίος με νύχια και δόντια κατάφερε να κερδίσει τις μάχες με Μπότας και Φέτελ, και να βρεθεί στην τρίτη θέση!

Από εκεί και πέρα, ο Μπότας ήρθε πέμπτος, με τους Σέρχιο Πέρεζ, Στόφελ Φαντόρν, Στρολ, Φελίπε Μάσα να ακολουθούν και τον Εστεμπάν Οκόν να συμπληρώνει τη δεκάδα.

*Ο Κίμι Ραϊκόνεν αντιμετώπισε πρόβλημα στον κινητήρα του λίγο πριν την εκκίνηση! Επέστρεψε στα πιτς για να διορθωθεί το πρόβλημα, χωρίς όμως οι μηχανικοί της Scuderia να βρίσκουν λύση! Ως αποτέλεσμα αυτού του γεγονότος, είχαμε την εγκατάλειψη του Iceman!

 

Περισσότερα σε λίγο…

Ο Φερστάπεν έκανε το καλύτερο δώρο στον εαυτό του!

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: