Ο Αμπράμοβιτς βλέπει Κόντε και ο Σερ Άλεξ στηρίζει Ζοσέ

Ο Ζοσέ Μουρίνιο αμφισβητείται έντονα τον τελευταίο καιρό στην Τσέλσι με τον ιδιοκτήτη της ομάδας για την ώρα να στηρίζει τον Πορτογάλο τεχνικό, αλλά να έχει στο μυαλό του και plan b.

Ο Special One πηγαίνει με το… μαχαίρι στο λαιμό στον αγώνα των «μπλε» κόντρα στην Πόρτο, την ομάδα που το 2004 την είχε στέψει Πρωταθλήτρια Ευρώπης. Ο Πορτογάλος τεχνικός μετράει 10 ήττες φέτος σε όλες τις διοργανώσεις με τους Λονδρέζους με τελευταία το 0-1 στο «Στάνφορντ Μπριτζ» από την Μπόρνμουθ και αν δεν καταφέρει να νικήσει την Τετάρτη (9/12) και τους «Δράκους»… μαύρος δράκος που τον έφαγε.

Σύμφωνα με την «independent» , πολύ ψηλά στη λίστα του Ρώσου μεγιστάνα βρίσκεται το όνομα του Αντόνιο Κόντε, με τον Ιταλό τεχνικό να είναι ο επικρατέστερος να διαδεχθεί τον Μουρίνιο, σε περίπτωση απομάκρυνσης του Πορτογάλου. Βέβαια αυτό μπορεί να συμβεί μόνο μετά το καλοκαίρι, αφού ο Κόντε θα βρίσκεται στο τιμόνι της εθνικής Ιταλίας, στο Euro 2016 στα γήπεδα της Γαλλίας.

Πάντως ο Σερ Αλεξ Φεργκουνσόν είπε στον Αμπράμοβιτς πως θα είναι ανόητος αν απολύσει τον Μουρίνιο. Ο πρώην προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιμένει πως ο Special One είναι ο καλύτερος προπονητής και πιστεύει ακράδαντα πως ο Πορτογάλος θα καταφέρει να οδηγήσει την Τσέλσι ξανά στον δρόμο των επιτυχιών.
«Ο Αμπραμοβιτς έχει απολύσει πολλούς προπονητές τα τελευταία 10 χρονιά και είμαι σίγουρος πως κάτι έχει διδαχτεί από αυτό» είπε ο Φέργκουνσον και συνέχισε: « Πρέπει να εμπιστευτεί τον Ζοσέ ότι μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να διώξει τον καλύτερο προπονητή όλων των εποχών που κατέκτησε δυο φορές το Τσάμπιονς Λιγκ και πήρε το πρωτάθλημα σε όποια χώρα και αν δούλεψε. Θα είναι ανόητος ο Αμπράμοβιτς αν το κάνει αυτό. Θα έχει κάνει λάθος διαχείριση και θα δείξει ότι δεν μπορεί να διοικήσει σωστά»

Action24.gr-Athlitika

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: