Ο 26χρονος Γιάννης εξομολογείται: «Δεν είμαι gay αλλά με ερεθίζουν τα…»

Είμαι 26 χρόνων και μένω Αθήνα. Ηδη απο πολυ μικρος νομίζω 10, 11 ετών θυμάμαι τον εαυτό μου καποιες φορές να κάθομαι στο σαλόνι του σπιτιού μαζι με την οικογένεια μου. Για εναν ανεξήγητο λόγο λοιπόν μ’ άρεσε οταν ο πατέρας μου κοιμόταν να πηγαίνω και να παίζω με τις πατούσες του. Ο ιδιος δεν αντέδρασε ποτέ. Αλλα και μετά απο ήμουν 17 -18 ετων εκανα το ιδιο και με τον ξαδερφο μου οταν εκείνος ηταν 23.

Στα 20 μου εκανα σχέσεις με κοπέλες και ακόμα και τώρα εχω μια κανονική σeξουαλική ζωή με την κοπέλα μου ομως το πρόβλημα μ ειναι οτι ερεθίζομαι οταν βλέπω π.χ τα καλοκαίρια γυμνες πατούσες αντρών μόνο όταν είναι μεγάλες απο νούμερα 44,45,46+.

Μέσα μου εκείνη την στιγμη έρχομαι σε στυση και θέλω αμεσως να πάω να τις αγγίξω. Αυτο λοιπον ειναι το πρόβλημά μου.

Δεν ξέρω εάν προκειται να επηρεασει την σχεση μου εαν το μαθει αυτο η κοπελα μου η η οικογένεια μου. Παλια πριν τελειώσω το σχολειο επιθυμία μου ηταν επίσης να γινω φυσιοθεραπευτης στα γήπεδα ποδοσφαίρου για να κανω μασάζ στα ποδια των παικτών.

Τάρα αυτός ο ερεθισμός μου εχει γινει σε πιο ηπια μορφη. Απλα μου εχει μεινει αυτη η ανησυχια. Χρειαζομαι μια κατεύθυνση και σε περιπτωση που όλα αυτά ειναι πρόβλημα της φαντασιας μου να μην ανησυχώ χωρις λόγο οτι ειναι κακο.

loading…

youweekly.gr-sexy

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: